Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Potvrdili iz ODO-a

Što se dogodilo u noći kad je umro? DORH provodi izvide o okolnostima smrti Milana Bandića

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Općinsko državno odvjetništvo počelo je izvide o okolnostima smrti zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića.

Institucije će tako pokušati rasvijetliti što se događalo kobne noći 27. veljače na zagrebačkom Vrhovcu, gdje je gradonačelnik preminuo od masivnog srčanog udara.

Pročitajte i ovo Bivši ministar obrane Mario Banožić Vještačenje Nakon Milanovićeve opaske oglasio se DORH: Istraga protiv Banožića i dalje je u tijeku Provjereno: Dijete - 3 Emisija Provjereno ''Mene je to ubilo…'': Obiteljski prijatelj osumnjičen za spolno zlostavljanje djevojčice pušten iz pritvora

"U tijeku je provođenje izvida, a nakon provedenih izvida javnost će o utvrđenome biti obaviještena", poručila su z DNEVNIK.hr iz zagrebačkog Općinskog državnog odvjetnika.

Vezano za noć u kojoj je iznenada preminuo zagrebački gradonačelnik Milan Bandić pojavilo se puno nelogičnosti.

Sporno je mjesto na kojem je Bandić preminuo. Njegovi bliski suradnici tvrdili su da se radi o kući Sergija Ivanovića na Vrhovcu, no kasnije se doznalo da je Hitna pomoć poslana na adresu stana koji je koristila Bandićeva suradnica Natalija Prica u susjedstvu, u Ulici Vidovčica.

Podsjetimo, Stjepan Perko, koji je svojevremeno organizirao prosvjed protiv počasnog doktorata Bandiću, podnio je kaznenu prijavu DORH-u kako bi se utvrdile sve činjenice povezane sa smrću zagrebačkog gradonačelnika.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene