Obavijesti Video Pretražite Navigacija
OSUMNJIČEN ZA KRIJUMČARENJE DROGE

Stjepan Prnjat u rukama hrvatskog pravosuđa, pogledajte kako je izgledalo izručenje "hrvatskog Escobara"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Stjepan Prnjat, osumnjičen za krijumčarenje kokaina iz Južne Amerike, u petak je prema neslužbenim informacijama iz Slovenije, gdje je ranije uhićen, izručen Hrvatskoj.

Prnjat (48) je hrvatski državljanin uhićen 8. ožujka u Ljubljani tijekom akcije protiv lanca krijumčara droge kodnog imena Nana.

Pročitajte i ovo Prosvjed za Juliana Assangea Oslobodite Juliana Assangea Osnivač WikiLeaksa nije došao pred suce, prosvjednici traže njegovo oslobađanje: "Julian Assange je heroj" Slika nije dostupna U Ljubljani Prnjat do daljnjega u pritvoru, protivi se izručenju Hrvatskoj zbog "medijske hajke"

U akciji je uhićeno šest hrvatskih, dva nizozemska i jedan španjolski državljanin zbog sumnje da su krijumčarili drogu iz Južne Amerike u Europu, nakon što je policija u riječkoj luci zaplijenila 100 kilograma kokaina.

Prnjat je osumnjičen kao jedan od glavnih u tom lancu, a njegov slovenski odvjetnik ranije je isticao da se protivi izručenju zbog navodne "medijske hajke" koja se u vezi s njegovim slučajem vodi u Hrvatskoj te da smatra kako bi mu se moglo suditi i u Sloveniji.

Slovenski sud prošlog je tjedna odbio njegovu žalbu na odluku o izručenju Hrvatskoj. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene