Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Stigao je odgovor na Milanovićev apel da se Hrvatska zbog svastike na Poljudu ne izbaci s Eura 2016. godine.


Predsjednik UEFA-e Michel Platini odgovorio je premijeru RH Zoranu Milanoviću na njegovo pismo, vezano uz iscrtavanje svastike na stadionu Poljud tijekom susreta Hrvatska - Italija u Splitu, potvrđeno je u petak iz Vlade.

MILANOVIĆ POJASNIO PISMO 'Naprosto mi je sinulo'

Vezani članci Mislav Bago, Marija Miholjek i Saša Kopljar - 3 Mislav Bago analizira sukob premijera i predsjednika: "Njihova vojska je ukopana. Ali ja zapravo mislim da oni uživaju..." Zoran Milanović Milanović ponovno udario po Plenkoviću: ''Gdje da sjednemo, u krilo? On bi samo sjedio. Nema sjedenja, nismo anemični''

Milanović je pismo Platiniju poslao 8. srpnja, a iz Banskih dvora potvrđeno da je Planini jučer odgovorio hrvatskom premijeru, a u odgovoru između ostalog stoji "vrlo dobro sam razumio iznesene komentare i kopiju pisma sam proslijedio pisma našoj disciplinskoj komisiji da ga temeljito razmotri".

Zoran Milanović je pismom želio upoznati Platinija sa situaciju u kojoj su se Hrvati našli u Drugom svjetskom ratu i apelirao da ne dopusti da se Hrvatska zbog svastike na Poljudu izbaci s Eura 2016. godine. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook