Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Gledatelji Provjerenog preko noći učinili čudo

Još ima dobrih ljudi...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prije nekoliko godina ostao je bez svega. Postao je beskućnik i od tada živi na ulicama Rijeke. Teško bolestan, često gladan, spava ispod broda, tek s jednom dekom i par kartona…

Zove se Damir, a o svom je teškom životu iskreno progovorio pred kamerama Provjerenog. Mislio je da je sam, zaboravljen od svih…

Pročitajte i ovo Dostava humanitarne pomoći u Pojas Gaze iz zraka Neizvjesnost u Gazi VIDEO Španjolska nad Pojas Gaze ispustila 26 tona hrane pa upozorila: "Ovaj način nije efikasan" Ilustracija Pomoć Ukrajini Šef NATO-a upozorio: "Bila bi povijesna pogreška dopustiti Putinu da prevlada. To bi bilo opasno za sve nas"

Njegovu priču vidjela je cijela Hrvatska. Među njima i stari prijatelji i susjedi iz rodnoga grada koji za njega nisu čuli godinama. Njegova sudbina duboko ih je dirnula i pokrenula na akciju koja je pokazala veliko srce Nove Gradiške. Organizirali su se i odlučili pomoći Damiru ili Crnom kako ga oni zovu.

>> Prepoznali ga na televiziji - i digli cijeli grad na noge!

'Mogao sam… Mogao sam okrenuti glavu. Ali ne mogu... Prijatelj mi je' kaže Saša Ćorković koji je na Facebooku pokrenuo grupu 'Apel za CRNOG'. U svega tjedan dana grupa je narasla na preko tisuću članova, a sa željom da pomognu javljaju se i oni koji osobno ne poznaju Crnoga.

Što se sve zbog njega događa u rodnom mu gradu, Crni nije znao. Iako uvijek iskren i otvoren, o ovome je teško govorio. Stid ga je kaže jer nije želio da se sazna kako živi. Ipak, duboko ganut gestom starih prijatelja odlučio je sjesti u automobil i s ekipom Provjerenog otići u Novu Gradišku i zahvaliti im na svemu.

Kako je izgledao dirljivi susret nakon deset godina, pogledajte u prilogu Provjerenog.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene