Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pomogli beskućniku

Prepoznali ga na televiziji - i digli cijeli grad na noge!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Stanovnici Nove Gradiške udružili su se i organizirali prikupljanje pomoći za svojeg prijatelja - beskućnika Damira.

Nakon priloga o bekućnicima u Provjerenom, Saša Ćorković otvorio je Facebook stranicu Apel za Crnog - pokrenuvši tako prikupljanje pomoći za beskućnika Damira Crnkovića, prijatelja kojeg nije vidio punih deset godina.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović, Andrej Plenković - 3 Večeras u Provjerenom Ako ste ih zaboravili: Plameni jazavac, gojenac, šmrkavac, nilski konj... Nisu to klinci, nego najmoćniji političari u Hrvatskoj Provjereno: Zadarska udruga - 1 Uz pomoć dobrih ljudi Zadarska udruga nakon priče Provjerenog dobila novi dom, ali posla je još mnogo: "To su djeca ovog grada i treba naći rješenje za njih"

>>Skokovi od kojih zastaje dah!

''Nakon što sam pogledao prilog, šokirao sam se'', rekao im je Saša Ćorković. ''Mogao sam okrenuti glavu, ali nisam, on mi je prijatelj. On je bio skroman čovjek, plemenit, nasmijan, čovjek koji je uvijek htio pomoći'', rekao je Saša sa suzama u očima.

Ekipa Provjerenog odvela je zato Damira u Novu Gradišku kako bi se susreo sa ljudima koji su mu nesebično odlučili pomoći. ''Stid me je pred te ljude doći. Ne samo stid, već i strah. To su moji prijatelji s kojima sam proveo gotovo cijeli život. Pola ih se vjerojatno ne sjećam, ali kad im vidim lica vjerojatno ću znati tko je tko'', rekao je Damir na putu prema Novoj Gradišci.

Kako je izgledao susret pun emocija i suza, pogledajte večeras u Provjerenom u 22:00!

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite PROVJERENO putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene