Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sudar s kamionom

Stabilno majka i sin teško ozlijeđeni u nesreći kod Slanog

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
34-godišnja Britanka ima teže unutarnje krvarenje i oštećenje jetara. Njezin osmogodišnji sin ima vrlo teške ozljede prsnog koša, glave i zdjelice.

Državljanka Velike Britanije teško ozlijeđena u jučerašnjoj prometnoj nesreći kod Slanoga, nakon višesatne operacije u dubrovačkoj bolnici stabilno je, kao i njezin teško ozlijeđeni sin, koji je u splitskoj bolnici.

Pročitajte i ovo Policija, ilustracija - 1 suprugu rekla što je učinila Strava u Austriji: Majka ubila svoje dvije kćeri pa pokušala i sebi oduzeti život Teško ozlijeđenu djevojčicu prevezli u KBC Zagreb (Foto: Dnevnik.hr) - 2 NA PRESICI Otac monstrum je u istražnom zatvoru, a evo što je ministrica Murganić odgovorila na pitanje hoće li majci oduzeti djecu

Po informaciji iz dubrovačke Opće bolnice, 34-godišnja Britanka ima teže unutarnje krvarenje i oštećenje jetara. Nakon višesatne operacije, ona je stabilno, kažu u dubrovačkoj bolnici.

VIDEO Tragedija kod Dubrovnika: Otac (37) i dvoje djece poginuli u sudaru s kamionom

Njezin osmogodišnji sin, koji je nakon pomoći u dubrovačkoj bolnici jučer poslijepodne helikopterom prevezen u splitski KBC, ima vrlo teške ozljede prsnog koša, glave i zdjelice.

'Jedino vam mogu kazati je da je dječak danas stabilno. Pri svijesti je. Upravo mu je u posjet došla obitelj iz Engleske', kratko je izjavila dežurna liječnica dječje Jedinice za intezivno liječenje na kojoj je smješten.

Poginuo otac i dvoje djece

Dječak i njegova majka preživjeli su jučer tešku prometnu nesreću kod Slanog, u kojoj su poginuli ostali članovi njihove obitelji, 37-godišnji otac i dvoje djece.

Nesreća se dogodila jučer ujutro na zavoju na jadranskoj magistrali na ulazu u Slano, kada je BMW udario u rubnik, a zatim podletio pod kamion cestarske službe koji je vukao praznu labudicu.

Dubrovačko-neretvanska Policijska uprava još nije objavila izvješće o okolnostima te teške nesreće. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene