Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Živ i bez ozljeda

Nestali Oliver Postnikov sam se vratio kući, nekoliko dana proveo u brdima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Oliver Postnikov, za kojim se tragalo od ponedjeljka, živ i bez ozljeda se vratio kući u Drveniku sinoć oko 21 sat.

Iz PU splitsko-dalmatinske doznajemo kako je Oliver čitavo vrijeme bio na brdu Kremenik iznad Drvenika, no što je tamo radio danima, nije poznato. Njegova obitelj još je uvijek u velikom šoku.

Pročitajte i ovo Screenshot Velika greška Hoće li se Dankin ubojica izvući? "Bojim se da je ovime slučaj doveden u slijepu ulicu" Marijana Franjić Potraga Jeste li je vidjeli? Četvrti dan traga se za ženom koja je nestala u Virovitici

Za nestalim Oliverom od ponedjeljka su tragali djelatnici HGSS-a te lokalne vatrogasne postrojbe, koji su pretraživali područje Biokova, no 28-godišnji Oliver je pred kućni prag stigao sam - živ i bez ozljeda.

'Sam se vratio u 21 sat. Mama i ja smo sjedili u kući kada je ušao. Našoj sreći nema kraja, mama ne prestaje plakati, ja sam u potpunom šoku. Otišao sam reći vatrogascima u susjedstvo, koji su ga prvi išli tražiti, radosnu vijest', rekao je za Slobodnu Dalmaciju Oliverov brat Boris.

Potraga za Oliverom odvijala se i putem Facebook grupe 'Oliver Postnikov - nestao'. Nakon vijesti o pronalasku, mnogi su Oliveru putem te grupe zaželjeli brz oporavak. Drvenik je je umjesto brige i crnih misli tako zaposjela sreća, kako kod rodbine, tako i kod njegovih prijatelja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene