Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Očevid pokazao

Za vatru na terencu odvjetnika Ljubičića kriv žar, ne tehnički kvar

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pravnom zastupniku obitelji nestale Antonije Bilić, splitskom odvjetniku Vinku Ljubičiću, sinoć oko ponoći izbio je manji požar na terencu.

Sam odvjetnik ističe kako je riječ o kvaru tehničke prirode na njegovom Volvu te da nečije bilo nikakve panike. No, policijski je očevid došao do drugačijeg zaključka. 'U ovom trenutku možemo reći da je do požar izazvan otvorenim plamenom, točnije, žarom', rečeno nam je iz glasnogovorništva splitske policije. Daljnje kriminalističko istraživanje pokazat će je li požar namjerno izazvan.

Pročitajte i ovo Ilustracija, Miroslav Plišo Ne idu u pritvor Zaštitari swingerskog kluba pretukli sina poznatog odvjetnika, napadnuta i vozačica taksija. Pokušali i pucati na policajca, oglasio se otac Donald Trump u sudnici Svjedočio pred porotom Trump tuži svog bivšeg odvjetnika za više od 500 milijuna dolara: Nazvao ga rasistom i govorio povjerljive stvari

>> Slučaj Paravinja: Vještačili krivi tahograf?

'Već desetak dana imam problema s elektronikom, stalno su mi se palile neke lampice i eto, dogodilo se to', rekao nam je odvjetnik Ljubičić.

Istaknuo je kako do požara nije došlo tijekom vožnje već dok je zaustavio automobil, no da šteta od požara nije velika. Ljubičić je dodao kako je otkako je kupio taj automobil prije osam godina imao problem s elektronikom na njemu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene