Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Protiv Dikana je podignuta optužnica zbog krivotvorenja isprave.


Općinsko državno odvjetništvo u Splitu podnijelo je optužni prijedlog protiv Josipa Radeljaka poznatog kao Dikan zbog krivotvorenja isprave iz čl. 311. st. 1. Kaznenog zakona.

Vezani članci Josip Radeljak, Vlatka Pokos i Lana Radeljak Vlatka Pokos progovorila o svojem odnosu s Lanom Radeljak: "Zauvijek će biti dio mene i nitko mi to ne može oduzeti" Slika nije dostupna Sve ljepotice koje su pale na šarm Dikana Radeljaka!

>> Bliski susreti treće vrste: Lambaša, Radeljak i Pokos 'zajedno' na špici!

Radeljaka se tereti da je 18. travnja 2008.,s namjerom da za sebe temeljem sudske odluke ishodi prijenos vlasništva na navedenom poslovnom udjelu kao i na nekretnini tržišne vrijednosti najmanje 3.500.000,00 kn, u sudski spis priložio sporazum u kojem je neistinito naveo da su ga zaključili on i Ž. R., potpisavši isti njegovim imenom i prezimenom.

Prema tom ugovoru Ž. R. bi mu do 31. ožujka 2008. trebao prenijeti poslovni udjel u trgovačkom društvu na njegovo ime, iako je znao da sa Ž. R. nikada nije zaključio sporazum navedenog sadržaja.

Pokušali smo kontaktirati Josipa Radeljaka ali nam je nakon predstavljanja spustio slušalicu.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju