Obavijesti Video Pretražite Navigacija
prvi vikend u srpnju i gužve

VIDEO Snimljena pijavica kod Pule: U Križevcima dio kuća pod vodom

Aktualno Galerija Kiša u Puli - 17 Kiša u Puli - 17 Foto: Dusko Marusic / CROPIX Kiša u Puli - 16 Kiša u Puli - 16 Foto: Dusko Marusic / CROPIX Kiša u Puli - 15 Kiša u Puli - 15 Foto: Dusko Marusic / CROPIX Kiša u Puli - 14 Kiša u Puli - 14 Foto: Dusko Marusic / CROPIX +11 Kiša u Puli - 12 Galerija 1/16 >>
U blizini Pule snimljena je pijavica, Državni hidrometeorološki zavod poslao je upozorenje o nevremenu, a za dio Hrvatske upaljen je i narančasti meteoalarm. Prvu subotu u srpnju, obilježile su i gužve na cestama.

Dio Hrvatske je tijekom dana bio pod jakom kišom i pljuskovima. 

Križevce je oko 18 sati pogodilo nevrijeme s izraženijim pljuskovima, tučom i jakim vjetrom. U roku od sat vremena palo je 52 mm kiše, usporedbe radi prosjek za cijeli mjesec srpanj je 77.7 mm, javio je čitatelj DNEVNIK.hr-u.

"Cesta u Vrbovečkoj ulici je teško prohodna, nekoliko kuća je pod vodom", dodao je čitatelj.

Na području Pule snimljena je pijavica. Dubrovnik je zahvatila jaka kiša što dodatno potvrđuje upozorenja i prognoze Državnog hidrometeorološkog zavoda o promjenjivom i nestabilnom vremenu s mjestimičnom kišom, pljuskovima i grmljavinom posebno na Jadranu i područjima uz Jadran.

Pročitajte i ovo Jadrolinija Bolja povezanost u sezoni Krenula nova katamaranska linija iz Rijeke, HŽ uveo noćne vlakove od Slavonije prema Jadranu

 

 

Prvi vikend u srpnju, obilježavaju gužve na cestama. Iz HAK-a upozoravaju kako je pojačan promet na svim važnijim cestama, prilazima turističkim središtima, graničnim prijelazima te trajektnim lukama. Tijekom dana na naplatnim postajama Lučko stvarale su se kolone i do nekoliko kilometara u oba smjera.

Ovim službeno počinje turistička špica, od koje su ove godine rekordna očekivanja po pitanju zarade svih koji posluju u turizmu, ali i po pitanju punjenja proračuna. 

 

Pročitajte i ovo Četvrti dan nereda u Francuskoj - 2 Četvrti dan kaosa u Francuskoj Novi sukobi policije i prosvjednika u Marseilleu, pokopan 17-godišnji mladić

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene