Obavijesti Video Pretražite Navigacija
''Ne možemo vjerovati''

Snimka kakva se rijetko viđa – vatrogasci gase požar po snijegu: ''Na pola požara pada snijeg, a na pola kiša''

Vatrgoasci gase požar kod Sutina (Foto: Screenshot Dalmacija danas)
Vatrgoasci gase požar kod Sutina (Foto: Screenshot Dalmacija danas) Foto: Screenshot Dalmacija danas
Oko četrdeset vatrogasaca DVD-a Muć u utorak je lokaliziralo požar između Sutine i Zelova. Prava je rijetkost to da na jednom dijelu požarišta pada kiša, a na drugom snijeg.

Do požara je došlo tijekom protekle noći kada je zapuhala bura, piše Dalmacija danas. Požar je lokaliziran zahvaljujući naporima vatrogasaca DVD-a Muć.

Na dijelu požarišta gdje pada kiša vatra je ugašena, a dimi se još na području gdje pada snijeg, pa vatrogasci dežuraju.

Pročitajte i ovo Odvjetnik Anto Nobilo (Foto: Dnevnik.hr) Uhićenja u Uljaniku Andrija Jarak za Dnevnik Nove TV najavio nova uhićenja. Odvjetnik Nobilo prozvao policiju da laže

''Na pola požara pada snijeg, a na pola kiša. Snijeg nam trenutačno uopće ne pomaže jer nije ni smočio tlo. Vidimo kilometar od nas pljusak i ne možemo vjerovati. Ostalo je još stotinjak metara vatrene linije gdje ne može ući ljudska noga, a druga su područja ugašena zahvaljujući radu vatrogasaca tijekom protekle noći. Na terenu je oko 45 vatrogasaca s 15 vozila'', kazao je za Dalmaciju danas zapovjednik DVD-a Muć Bože Delić.

Pogledajte snimku rijetkog prizora – vatrogasci gase požar po snijegu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene