Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Razbijen narkolanac

Božinović o smijenjenom načelniku: "Ne postoje indicije koje bi njega dovodile u taj kontekst"

Aktualno Galerija Davor Božinović, potpredsjednik Vlade i ministar unutarnjih poslova Davor Božinović, potpredsjednik Vlade i ministar unutarnjih poslova Foto: DNEVNIK.hr Smijenjen načelnik PU krapinsko-zagorske - 1 Smijenjen načelnik PU krapinsko-zagorske - 1 Foto: DNEVNIK.hr Smijenjen načelnik PU krapinsko-zagorske - 2 Smijenjen načelnik PU krapinsko-zagorske - 2 Foto: DNEVNIK.hr +0 Smijenjen načelnik PU krapinsko-zagorske - 3 Galerija 1/4 >>
U okviru akcije Balkanski kartel u kojoj je uhićeno 37 osoba diljem Europe unutar koje je razijen narko-lanac, smijenjen je i Zvonimir Petrović, načelnik PU krapinsko-zagorske i bivši šef zagrebačke krim policije.

Smijenjen je Zvonimir Petrović, načelnik Policijske uprave krapinsko-zagorske i bivši šef zagrebačke krim-policije koji se našao u krivo vrijeme, na krivom mjestu s krivim ljudima.

Pročitajte i ovo Pred Ministarstvom pravosuđa 300-tinjak prosvjednika Nezadovoljni uvjetima Pravosudnim policajcima ponuđen rast plaće od deset posto: Oni ne odustaju od štrajka

Naime, policajci su ga zatekli u jednom kafiću u društvu osumnjičenika kojeg su došli uhititi. Smijenjen je i čeka ga otkaz, ali ne i kazneni progon.

Pročitajte i ovo MUP, presica uhićeno 37 ljudi VIDEO Policija otkrila detalje razbijanja ogromnog balkanskog narkokartela: "Možemo zaključiti da su planirali likvidaciju..."

"Ne postoje indicije koje bi njega dovodile u taj kontekst, niti se išta radilo u smislu istraživanja ili bilo kojih drugih policijskih postupanja kad je u pitanju gospodin Petrović", kazao je ministar unutarnjih poslova Davor Božinović.

 

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.
 

 



 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene