Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Smanjuje se zamućenost vode u Dubrovniku, Prudu i Vidu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vodoprivredni stručnjaci očekuju da će se danas normalizirati vodoopskrba u Dubrovniku, Prudu i Vidu, u kojima se potrošačima prije uporabe preporučilo prokuhavanje vode koja je je zamućena od obilnih kiša.

Državna uprava za zaštitu i spašavanje priopćila je jutros da zbog zamućenja voda u dubrovačkom vodovodu još nije za piće, a od 20. rujna i u mjestima Prudu i Vidu. 

Pročitajte i ovo Policija je uhitila dvojicu mladića koja su sudjelovala u tučnjavi Video se brzo proširio Dubrovačka policija reagirala nakon snimke brutalne tučnjave: Uhićena dvojica maloljetnika Privedena Albanka - 3 Česte nesreće Dnevnik Nove TV doznao zašto je područje na kojem se dogodila stravična tragedija - opasno: "To na tijelo ima efekt kao da je pod utjecajem alkohola"

Izvorište rijeke Omble u Rijeci dubrovačkoj zamutilo se prije dva dana od obilnih kiša, pa je u Dubrovniku objavljeno da voda nije za piće i da ju je potrebno prokuhavati. 

Zamućenje se smanjuje, pa se danas očekuje normalizacija vodoopskrbe Dubrovnika, Pruda i Vida, odnosno da će voda biti zdravstveno ispravna i moći se upotrebljavati bez prokuhavanja, kažu stručnjaci.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene