Obavijesti Video Pretražite Navigacija
S 1,42 promila alkohola u kriv

Slunj: Pokušao aktivirati eksploziv na svojoj kući

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je pijanoga 51-godišnjeg Slunjanina jučer spriječila da aktivira eksploziv koji je postavio na vanjski zid svoje obiteljske kuće, izvijestila je danas karlovačka Policijska uprava.

Muškarcu je izmjereno 1,42 promila alkohola u krvi. Na temelju naloga istražnog suca, u premetačini kuće i ostalih zgrada, osim eksploziva, pronađena je vojnička puška M-98, vlasništvo 46-godišnjega brata, i dva školska metka. Protiv 51-godišnjaka iz Slunja podnijet će se kaznena prijava Općinskome državnom odvjetništvu u Karlovcu zbog nedopuštenog držanja oružja i eksplozivne tvari, a protiv oba brata i optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o oružju.

Pročitajte i ovo Ilustracija Ozlijeđen i njegov sin Ubijen je pomoćnik glavnog zapovjednika Oružanih snaga Ukrajine: "Dobio je poklon u kojemu je bila eksplozivna naprava" Slika nije dostupna Policija u akciji FOTO Evo kakvo je sve oružje i streljivo uništeno ovog tjedna u Slunju

Hoće li se prijava za 51-godišnjaka proširiti i na kazneno djelo dovođenja u opasnost ljudi i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom, odlučit će se nakon kriminalističke obrade, izjavila je za glasnogovornica karlovačke Policijske uprave Tanja Petrić.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene