Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Slab odaziv na tribinu

Slavonce ne zanima što nas čeka u EU?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Organizatore tribine o Europskoj uniji neugodno je iznenadilo kada su vidjeli da je na nju došlo više novinara nego građana.

Pet dana prije referenduma na javnoj tribini u Osijeku o pristupanju Hrvatske Europskoj uniji prazne stolice. Okupilo se više novinara nego građana.

Pročitajte i ovo Zdravstvo u Hrvatskoj - 4 Teško do zdravstvene skrbi U ovom dijelu Hrvatske liječnika - ni za lijek: Mladi ne žele u manje sredine, a za one koji su ostali nema tko brinuti Slavonija - 1 Projekt Slavonija Plenković se hvali boljim životom, ali što kažu Slavonci? ''Procijenite sami kad muž i ja živimo s 450 eura''

S jedne strane nezainteresiranost Slavonaca, a s druge veliki upitnik, osobito poljoprivrednih proizvođača, što ih čeka ulaskom u Europsku uniju. Mnogima postaje sve jasnije da europski put nije posut ružinim laticama, ali isto tako da drugoga puta nema.

'Našim poljoprivrednim proizvođačima je obećavano da će dobiti 800 milijuna eura. Međutim, oni koji su to govorili zaboravili su reći da će to biti tek 2023. godine, da će Hrvatska s ulaskom u Europsku uniju dobiti samo 91 milijun za izravna plaćanja', HDSSB-ov osječko-baranjski dožupan Željko Kraljičak.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene