Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bandićev čovjek za financije

Najavio poskupljenja u Zagrebu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Govoreći o mjerama opreza koje su izrečene Bandiću te što on zbog njih smije, a što ne smije radti, Slavko Kojić se pita što bi bilo da njih dvojica slučajno krenu Cesarčevom obaviti nuždu. 'Bojim se da ne počnemo bježati jednog od drugoga', rekao je Kojić.

Slavko Kojić, pročelnik zagrebačkog Gradskog ureda za financije, jutros je u razgovoru za radio Soundset Plavi komentirao puštanje gradonačelnika Milana Bandića na slobodu uz jamčevinu te poreznu reformu i posljedice koje će ona imati po Zagrepčane.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Dijeli se na Facebooku Bivši zastupnik o zagrebačkom gradonačelniku za kojeg mnogi nisu čuli, njegov mandat usporedio s Bandićevom vladavinom Slika nije dostupna Bitka za glavni grad Analitičar otkriva tko bi mogao iskoristiti preokret na izborima u Zagrebu: ''Siguran sam da će sada u svim strankama biti hitni sastanci''

Govoreći o mjerama opreza koje su izrečene Bandiću te što on zbog njih smije, a što ne smije raditi i s kime se ne smije susretati, upitao se što bi bilo da njih dvojica slučajno krenu Cesarčevom obaviti nuždu.

'Bojim se da ne počnemo bježati jednog od drugoga', rekao je Kojić.

Najavio je rast cijena u Zagrebu zbog porezne reforme.

Bandićev odvjetnik nije htio komentirati navode o sukobu interesa

'Ali ne našom voljom, sukno i škare drži država', rekao je Kojić.

Bio je jako kritičan prema sadašnjoj Vladi te je zamolio građane da dugo ne daju glas ekipi koja je sada na vlasti jer ostavljaju dojam diletanata koji ne znaju što čine. (VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene