Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Govoreći o mjerama opreza koje su izrečene Bandiću te što on zbog njih smije, a što ne smije radti, Slavko Kojić se pita što bi bilo da njih dvojica slučajno krenu Cesarčevom obaviti nuždu. 'Bojim se da ne počnemo bježati jednog od drugoga', rekao je Kojić.


Slavko Kojić, pročelnik zagrebačkog Gradskog ureda za financije, jutros je u razgovoru za radio Soundset Plavi komentirao puštanje gradonačelnika Milana Bandića na slobodu uz jamčevinu te poreznu reformu i posljedice koje će ona imati po Zagrepčane.

Vezani članci Djelatnici kadrovske Zagrebačkog holdinga svjedočili u aferi Agram - 2 Nastavljeno suđenje Milanu Bandiću: Djelatnici kadrovske ne znaju je li 15 zaposlenih u Holdingu zadovoljavalo uvjete Nastavljeno suđenje Milanu Bandiću na Županijskom sudu (Foto: Marko Lukunic/PIXSELL) Kojić na suđenju Bandiću: ''O službenim putovanjima odlučivali gradonačelnik i pročelnici ureda''

Govoreći o mjerama opreza koje su izrečene Bandiću te što on zbog njih smije, a što ne smije raditi i s kime se ne smije susretati, upitao se što bi bilo da njih dvojica slučajno krenu Cesarčevom obaviti nuždu.

'Bojim se da ne počnemo bježati jednog od drugoga', rekao je Kojić.

Najavio je rast cijena u Zagrebu zbog porezne reforme.

Bandićev odvjetnik nije htio komentirati navode o sukobu interesa

'Ali ne našom voljom, sukno i škare drži država', rekao je Kojić.

Bio je jako kritičan prema sadašnjoj Vladi te je zamolio građane da dugo ne daju glas ekipi koja je sada na vlasti jer ostavljaju dojam diletanata koji ne znaju što čine. (VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook