Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon kontroverznog otvaranja izložbe

'Skinuo sam se i s prijateljem, stradala su samo dva pim****'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prvi čovjek Istre, Ivan Jakovčić skinuo se, pred brojnom publikom, na otvorenju međunarodne manifestacije vizualnih umjetnosti u Puli. Mnogi će se pitati, je li to primjereno ponašanje za jednog župana? Prosudite sami.

'Ovime je izložba otvorena!', rekao je raširenih ruku i gol do pojasa Jakovčić. Da otvaranje pulske izložbe ne bude suha govorancija pobrinuo se sinoć istarski župan. Striptiz koji je završio gol do pojasa, započeo je skidanjem prve majice.

Pročitajte i ovo Ilustracija Zadobila teške ozljede Užas u Puli: Parkirano vozilo krenulo nizbrdo i prešlo preko vlasnice Opća bolnica Pula Istraga u tijeku Novi detalji tragedije u Istri: Roditelji preminule djevojčice i dva dana ranije bili su u bolnici

>> Jakovčić izveo novi performans skinuvši se!

'Nemojte misliti da ću s ovom majicom koja je uz tijelo, kao što vidite smršavio sam 7, 8 kila, što nije malo, nemojte misliti da ću na taj način otvoriti izložbu, nego bi pozvao jednog gospodina, koji je na istoj strani kao i ja da jednim stiskom ruke otvorimo, tu smo dva', objasnio je Jakovčić. Od Slavena Tolja s kojim je otprije u sukobu, umjesto pomirbe Jakovčić je dobio hladan tuš.

Tolj se 'zacrvenio' pa mu jakovčić dao majicu

'Ne znam, mene u zadnje vrijeme često sram i večeras se isto strašno sramim, ali već dugo se nisam zacrvenio i onda bi to umjetno napravio, jer imam baš nekakvu potrebu da se zacrvenim večeras', izjavio je pred prisutnima Tolj. Kada je vidio da se Tolj neće prestati mazati bojom, Jakovčić mu je poklonio majicu i gol do pasa, sam otvorio izložbu.

Danas na poslu u županiji, uredno zakopčan, pojašnjava da je sve bilo spontano. 'Tko je htio to prihvatiti, će prihvatiti, tko neće, neće. Netko će se nasmijati, jako ih se puno nasmijalo, netko je to shvatio ozbiljno. Netko se ismijava na moj račun. I prije nego je Gotovac hodao gol gradom Zagrebom, sa svojim performansom Volim Zagreb, ja i moj prijatelj 'K', neću mu reći ime, on i ja smo to isto učinili, jedina šteta su bila dva mala smrznuta pim****, ništa više od toga', zaključio je Jakovčić.

Još ljetos je na sastanke kukuriku koalicije dolazio u kratkim hlačama. Župan se, kaže, ponaša onako kako se osjeća.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene