Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Podrška kandidatkinji

SELJACI POSLALI PORUKU Ne trebamo stručnjake koji znaju teoriju, a ne praksu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Seljačke udruge dale su podršku Ružici Vukovac, koja je jedna od kandidatkinja za ministricu poljoprivrede.

Seljačke udruge okupile su se u selu Ferovac nedaleko od Slavonske Požege kako bi dale podršku članici Mosta, Ružici Vukovac, koja je jedna od kandidatkinja za ministricu poljoprivrede.

Pročitajte i ovo Ilustracija Veliki interes Tko će preuzeti velike poljoprivredne kompanije u Hrvatskoj? Oglasila se Fortenova Ilustracija Tko će biti novi vlasnici? Vrhunac velike bitke za Fortenovine tvrtke: Dnevnik Nove TV doznaje tko su ponuđači, u igri i dva snažna domaća igrača

Načelnica općine Velika Kopanica njihov je kandidat, jer dolazi iz Slavonije i Baranje, aktivno se borila za boljitak sela i dolazi iz proizvodnog sektora. Ne žele da ministar bude predstavnik krupnog kapitala i poručuju da je bolje da ih se ne iskušava.

'Gospodine Petrov, gospodine Oreškoviću, gospodine Karamarko, ako mislite da hrvatska poljoprivreda treba stručnjake koji znaju teoriju, a na žalost ne znaju praksu, nemojte nam takve slati. Ovo nije prosvjed, ovo je skup podrške za kandidaturu Ružice Vukovac za ministricu poljoprivrede. Ako bude trebalo da oni traže masovnost, nama nije problem okupiti ljude', rekao je Dragutin Dukić, koordinator seljačkih udruga Slavonije i Baranje.

'Ona dolazi iz proizvodnog sektora, iz Slavonije. Ima razumijevanje prema OPG-ovcima, što je najbitnije prema malima', Josip Bođanac, poljoprivrednik.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene