Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Milanović: "Ovo je priprema za državni udar"

Bezuspješni sastanci s Gradom

Tvrtka Kamgrad povlači se s gradilišta Centra za translacijsku medicinu na Srebrnjaku. Nogalo: "Ispadamo svi budale"

Aktualno Galerija Dragutin Kamenski Dragutin Kamenski Foto: DNEVNIK.hr Boro Nogalo Boro Nogalo Foto: DNEVNIK.hr Srebrnjak, gradilište - Ilustracija - 2 Srebrnjak, gradilište - Ilustracija - 2 Foto: DNEVNIK.hr Srebrnjak, gradilište - Ilustracija - 3 Srebrnjak, gradilište - Ilustracija - 3 Foto: DNEVNIK.hr +1 Srebrnjak, gradilište - Ilustracija - 4 Galerija 1/6 >>
Nakon što su prvo raskinuli ugovor o gradnji, tvrtka Kamgrad sada se u potpunosti povlači s gradilišta Centra za translacijsku medicinu Dječje bolnice Srebrnjak. Kažu da sastanci s Gradom nisu urodili plodom. Iz Grada odgovaraju da je budućnost tog Centra upitna i da se razmatraju sve opcije.

Podsjetimo, riječ je o projektu vrijednom 400 milijuna kuna. Do sada je iskorišteno manje od četiri posto sredstava, a krajnji rok za iskorištavanje novca je 20 mjeseci.

Tvrtka Kamgrad raskinula je ugovor zbog, kako kažu, kašnjenja s isplatama, izvijestila je reporterka Dnevnika Nove TV Matea Ćorić. Direktor tvrtke Kamgrad Dragutin Kamenski rekao je da obavljaju demobilizaciju gradilišta.

"Ugovor je raskinut 11.4., dakle više od mjesec dana smo bili na gradilištu. Održano je nekoliko sastanaka, a odluke što će dalje biti s projektom - nema", rekao je Kamenski.

Pročitajte i ovo Centrar za translacijsku medicinu Srebrnjak - 1 Tvrtka raskinula ugovor Radovi su stali: Pred propašću projekt bolnice za liječenje najmlađih vrijedan gotovo pola milijarde kuna

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna OBJAVA NA FACEBOOKU Richter se ponovo obrušio na aktualnu zagrebačku vlast, naveo njihove zahtjeve: "Tražili su da ne sudjelujem u Hodu za život, najviše ih je mučilo..."

"Cijela naša ekipa koja se mučila, koja se borila oko ovog projekta i dovukla 432 milijuna kuna... ispadamo svi budale. Gradonačelnik kaže da ne može bez države riješiti, da država s njim ne pregovara. Ja ne znam tko je tu lud", zaključio je zamjenik voditeljice projekta Centra za translacijsku medicinu Boro Nogalo

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 



 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene