Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Veliki će pričekati

Dobre vijesti za male dobavljače Agrokora, evo kad kreću isplate

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Održan je sastanak Agrokorovih dobavljača na kojem su se utvrdili i posljednji detalji oko isplate starih dugova malim i velikim dobavljačima.

Mali dobavljači već sljedeći tjedan mogu očekivati prve uplate preostalog dijela duga. Veliki prve isplate mogu očekivati nešto kasnije, tek u kolovozu.

Pročitajte i ovo Ivan Turudić Vrući krumpir DORH je ponovno sklon skupim stranim vještacima. Dnevnik Nove TV doznao sve o ponudi hrvatskih stručnjaka Slika nije dostupna ZA DNEVNIK.HR Pogledajte kako je prozvana šefica Kraša odgovorila na oštru reakciju trgovaca

Dobavljači su pregledali i najnovije financijske rezultate Agrokorovih kompanija i kažu da su optimistični kada su u pitanju budućnost i opstanak kompanije.

"Moram reći da ono što je bio predmet izvještaja na Vijeću vjerovnika je obećavajuće prvenstveno što se tiče proizvodnih kompanija. One su redom sve pozitivne i imaju relativno dobru operativnu maržu. Što se tiče maloprodaje, oni imaju gubitak koji je nešto manji nego prošle godine, ali im se nešto popravlja marža", rekla je Marica Vidaković, predstavnica Koordinacije proizvođača i dobavljača.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene