Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon Karamarkovih posljednjih izjava o Titu, predsjedniku HDZ-a je nekoliko riječi odlučila uputiti i kazališna redateljica Saša Broz.


'Bravo za Karamarka, on je moj novi idol! Stvarno nije lak posao naći adekvatan 'lijek' za ovo naše bolesno društvo. Znala sam da će jednog dana dojahati moj princ toplog srnećeg pogleda, zaštitnički raspoložen prema rvackoj naciji. Živio ti nama 1000 godina!', napisala je na svom Facebook-profilu kazališna redateljica Saša Broz uzvrativši tako ironično na najnovije osuđujuće izjave čelnika HDZ-a Tomislava Karamarka o njenu djedu i prvom čovjeku nekadašnje Jugoslavije Josipu Brozu Titu.

Karamarko: Jugonostalgičarska vlast štiti djelo zločinca Tita

Vezani članci Sprovod Milana Bandića Profesor iz Pule zatečen prizorima s Bandićeva ispraćaja: "Ista ta vlast meni daje upute. Sve je stalo u jedan sprovod..." Slika nije dostupna PUSIĆ ŽELI DA JAVNOST ZNA ISTINU 'Karamarko želi lustraciju'

Nastavivši u istom tonu, Titova je unuka iznijela i svoj protuprijedlog napisavši: 'Dođe mi da se vratim u djetinjstvo i napokon naučim nešto iz povijesti, a ne sve te laži na kojima smo svi mi odrasli. Ja ću glasati za to da se, kada se napokon Hrvati oslobode ukletog duha mog djeda, sve ulice i trgovi koji su imali njegovo ime preimenuju u Trg Tomislava Karamarka presvijetlog i plemenitog – AMEN! P. S. A ja ću se tada gola okupati u Manduševcu. Tomice – VOLIM TE', tako je Saša Broz komentirala nedavne Karamarkove riječi da se Tita pogrešno prikazuje kao 'bonvivana, hedonista, odnosno normalnog čovjeka', dok je on 'jedan od deset najvećih svjetskih zločinaca, tajni suradnik NKVD-a i Staljina te izvršilac ili naredbodavac tisuća ubojstava koji mora biti sankcioniran'.

Karamarko je tad ponovio da će HDZ, dođe li na vlast, provesti djelomičnu lustraciju pa će 'Tito otići s trgova i ulica'. A mogao bi i iz udžbenika jer HDZ-ovci drže da se u njima prikazuje na krivi način. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook