Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sarkazam šefu oporbe

Titova unuka Karamarku: 'Tomice volim te!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon Karamarkovih posljednjih izjava o Titu, predsjedniku HDZ-a je nekoliko riječi odlučila uputiti i kazališna redateljica Saša Broz.

'Bravo za Karamarka, on je moj novi idol! Stvarno nije lak posao naći adekvatan 'lijek' za ovo naše bolesno društvo. Znala sam da će jednog dana dojahati moj princ toplog srnećeg pogleda, zaštitnički raspoložen prema rvackoj naciji. Živio ti nama 1000 godina!', napisala je na svom Facebook-profilu kazališna redateljica Saša Broz uzvrativši tako ironično na najnovije osuđujuće izjave čelnika HDZ-a Tomislava Karamarka o njenu djedu i prvom čovjeku nekadašnje Jugoslavije Josipu Brozu Titu.

Pročitajte i ovo Tomislav Karamarko "Dvojio sam..." Oglasio se Karamarko: Objasnio kako bi HDZ mogao dobiti izbore i s kime bi trebao koalirati Slika nije dostupna Karamarko na Facebooku 'Nitko u Hrvatskoj neće provoditi lov na ljude'

Karamarko: Jugonostalgičarska vlast štiti djelo zločinca Tita

Nastavivši u istom tonu, Titova je unuka iznijela i svoj protuprijedlog napisavši: 'Dođe mi da se vratim u djetinjstvo i napokon naučim nešto iz povijesti, a ne sve te laži na kojima smo svi mi odrasli. Ja ću glasati za to da se, kada se napokon Hrvati oslobode ukletog duha mog djeda, sve ulice i trgovi koji su imali njegovo ime preimenuju u Trg Tomislava Karamarka presvijetlog i plemenitog – AMEN! P. S. A ja ću se tada gola okupati u Manduševcu. Tomice – VOLIM TE', tako je Saša Broz komentirala nedavne Karamarkove riječi da se Tita pogrešno prikazuje kao 'bonvivana, hedonista, odnosno normalnog čovjeka', dok je on 'jedan od deset najvećih svjetskih zločinaca, tajni suradnik NKVD-a i Staljina te izvršilac ili naredbodavac tisuća ubojstava koji mora biti sankcioniran'.

Karamarko je tad ponovio da će HDZ, dođe li na vlast, provesti djelomičnu lustraciju pa će 'Tito otići s trgova i ulica'. A mogao bi i iz udžbenika jer HDZ-ovci drže da se u njima prikazuje na krivi način. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene