Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nju posebno pamti

Tomislava Karamarka pod prozorom iznenadilo poznato lice: "A nadao sam se dobrom danu"

Tomislav Karamarko
Tomislav Karamarko Foto: Vlado Kos/Cropix
Bivši predsjednik HDZ-a dulje se vrijeme nije pojavljivao u javnosti, no nakon što se pojavio na općem saboru stranke kojoj je bio na čelu, postao je aktivniji i na društvenim mrežama. Ovog je puta na Facebooku komentirao ''bliski susret'' s Dalijom Orešković, koalicijskom partnericom SDP-a.

Za političku sudbinu Tomislava Karamarka, bivšeg predsjednika HDZ-a, koji je s te funkcije srušio i bivšu premijerku Jadranku Kosor, ''kriva'' je Dalija Orešković. Upravo za njezinog mandata predsjednice Povjerenstva za sprečavanje sukoba interesa to je tijelo donijelo odluku da je Karamarko bio u sukobu interesa zbog afere Konzultantica.

On je nakon toga dao ostavku na mjesto prvog potpredsjednika Vlade i predsjednika HDZ-a te se povukao iz politike.

Pročitajte i ovo Oleg Butković zapjevao s policajcima "Ko piva, zlo ne misli" VIDEO Butković pjesmom s policajcima odgovorio Milanoviću: "Baš si se unervozio, a ja evo pivam"

Pročitajte i ovo Andrej Plenković obišao obnovljenu zgradu Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo Samo radno FOTO Plenković slavi rođendan: Pogledajte fotografije, neće vam biti žao

Njegov status na Facebooku popratila je njezina slika na plakatu koalicije predvođene SDP-om ''Rijeke pravde dolaze“.

Karamarkov status na Facebooku prenosimo u cijelosti.

"Probudih se prekjučer ujutro nadajući se dobrom danu. Kad pogledavši kroz prozor - ONA… političarka. Želi li netko razbucati promet u mojoj ulici? Pa još neki dan tamo je visio neki tip koji puni Arenu ali arlauče i Dodiku, frendu i strateškom partneru hrvatskih čelnika. Prije njega smiješila se sa istog mjesta umjetnica sličnog karaktera, cajkuša. No sve je to “mala voćka poslije kiše” u odnosu na novonastalo stanje. ONA…

Crveni jumbo plakat, njezin umiljati lik. I zamislite, piše - rijeke pravde dolaze.

Dahlia i pravda? Možda bi mogli dodati i poštenje?
Dokazano, empirija, nerazdvojni pojmovi. Crvena boja, ona i rijeke pravde. Poprilično prijeteća najava neke naplavine. Je li se to razlila kakva žabokrečina? Ili je možda kakva septička jama popustila…??
Sreća, spavaća soba mi je na dvorišnoj strani.
A i vrijeme brzo prolazi.", napisao je Karamarko.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene