Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Sanader: Za četiri godine imat ćemo bolje rezultate

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Premijer Ivo Sanader izjavio je danas kako je HDZ u zadnje četiri godine postigao zapažene rezultate u ukupnu gospodarskom razvoju Like, Zadra, Šibenika, Knina i drugih mjesta u tim trima županijama, što su birači prepoznali na izborima jer je u 9. izbornoj jedinici stranka osvojila deset mandata.

Sanader je rekao to večeras u Gospiću na svom prvom javnom nastupu nakon izbora izvan Zagreba sudjelujući na božićnom domjenku koji je priredio Županijski odbor HDZ-a Ličko-senjske županije.

Pročitajte i ovo Tomo Medved žrtve II. svjetskog rata Medved: "U Gospiću nađena masovna grobnica s 40 posmrtnih ostataka" 30. obljetnica vojno-redarstvene operacije Medački džep Slavlje u Gospiću 30. godišnjica operacije Medački džep: "Moj sin je poginuo na ovome terenu i ovo je za mene kao da je ponovno rođen"

"Najjača smo politička snaga u Hrvatskoj, nismo stranka koja bez utemeljenja omalovažava druge i ne priznaje da je išta dobro
učinjeno", rekao je Sanader.

"U predizbornoj kampanji moglo se čuti od naših rivala kako ništa dobra nije učinjeno u proteklu mandatu ove Vlade, ali birači su im rekli ne, niste u pravu. HDZ je dobro radio, dobro su odradili ovaj mandat i mi im povjeravamo Hrvatsku još četiri godine. To je odluka birača i to se mora poštovati", rekao je Sanader.

Predsjednik HDZ-a je rekao kako će u idućem mandatu svaki dobar projekt kojim se nastoji poboljšati životni standard ljudi u svim dijelovima Hrvatske, od Dalmacije preko Like, Slavonije, Istre do Zagreba, biti poduprt. "Budite sigurni da ćemo za četiri godine ponovno doći pred birače s novim, još boljim, rezultatima", rekao je premijer Sanader.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene