Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Premijer Ivo Sanader izjavio je danas kako je HDZ u zadnje četiri godine postigao zapažene rezultate u ukupnu gospodarskom razvoju Like, Zadra, Šibenika, Knina i drugih mjesta u tim trima županijama, što su birači prepoznali na izborima jer je u 9. izbornoj jedinici stranka osvojila deset mandata.


Sanader je rekao to večeras u Gospiću na svom prvom javnom nastupu nakon izbora izvan Zagreba sudjelujući na božićnom domjenku koji je priredio Županijski odbor HDZ-a Ličko-senjske županije.

Vezani članci Auto kod Gospića sletio u provaliju, poginula 27-godišnjakinja - 2 Crna noć na cestama: Kod Vrbovca vozač automobila motociklu oduzeo prednost, poginuo mladić (25). Kod Gospića poginula djevojka (27) Akcija spašavanja - 4 I to se događa: Djevojčica zalutala zbog igrice na mobitelu, spašavao je HGSS. Našli je nekoliko kilometara od kuće

"Najjača smo politička snaga u Hrvatskoj, nismo stranka koja bez utemeljenja omalovažava druge i ne priznaje da je išta dobro
učinjeno", rekao je Sanader.

"U predizbornoj kampanji moglo se čuti od naših rivala kako ništa dobra nije učinjeno u proteklu mandatu ove Vlade, ali birači su im rekli ne, niste u pravu. HDZ je dobro radio, dobro su odradili ovaj mandat i mi im povjeravamo Hrvatsku još četiri godine. To je odluka birača i to se mora poštovati", rekao je Sanader.

Predsjednik HDZ-a je rekao kako će u idućem mandatu svaki dobar projekt kojim se nastoji poboljšati životni standard ljudi u svim dijelovima Hrvatske, od Dalmacije preko Like, Slavonije, Istre do Zagreba, biti poduprt. "Budite sigurni da ćemo za četiri godine ponovno doći pred birače s novim, još boljim, rezultatima", rekao je premijer Sanader.