Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jednokratna potpora

Sa 750.000 kuna stipendirat će se 74 učenika i studenta Dubrovačko-neretvanske županije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Za stipendiranje učenika i studenata kao i za jednokratne potpore za postdiplomske studije Dubrovačko-neretvanska županija izdvojih će 750 tisuća kuna, kojima će se stipendirati 74 učenika i studenata iz te županije.

Kako je istaknula pročelnica Ureda za kulturu Marijeta Hladilo, od toga broja čak 43 učenika i studenta ove su godine zadovoljili sve visoke kriterije kako bi ostvarili pravo za nastavak primanja stipendija.

Pročitajte i ovo Ilustracija NOVCA NIKAD DOVOLJNO Studenti kojima je najpotrebnije ostaju bez stipendija? Doznali smo što je pošlo po krivu Ilustracija Provjerite uvjete U tijeku su natječaji za stipendije Grada Zagreba: "Imamo povećanje u odnosu na prošlu godinu"

>> Velika navala na program Erasmus: Svi žele u studentsku razmjenu!

Dubrovačko-neretvanska županija raspisala je i natječaj za još 31 učenika i studenta od čega 16 studentskih i šest učeničkih stipendija za nadarene, te šest studentskih za deficitarna zanimanja kao i tri učeničke stipendije za deficitarna zanimanja i to za zanimanje klesar, instelater grijanja i klimatizacije te kuhar i slastičar. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene