Obavijesti Video Pretražite Navigacija

S ubojicom taksiste ostale trudne čak tri maloljetnice!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Benkovac i dalje potresaju nova saznanja o ubojici taksista Igora Ćustića. S ubojicom Elvisom Šopićem ostale su trudne tri maloljetnice. Rasplitanje klupka zločina, otkrilo je nove šokantne pojedinosti o ubojici - Elvis Šopić viđao se s više djevojaka.

Ne zna se ni točan broj a tri maloljetnice, bruji Benkovački kraj, su trudne. Sve ih je 21-godišnji Elvis, priča njegova obitelj, dovodio kući. 

Pročitajte i ovo Ilustracija što se dogodilo? Ubojica mladog Splićanina na hitnu dovezen s ozljedama glave i čeljusti: Prebacili ga u drugi zatvor Intervencija policije tijekom pucnjave u Pragu Masakr u Pragu VIDEO Policija objavila dramatične snimke, Češka oplakuje žrtve: "To je strašno, ne mogu ni govoriti"

Kuće trudnih djevojaka su prazne. Ni susjedi ne žele pred kamere. Iako je to u Benkovcu glavna tema, rijetki pristaju govoriti o maloljetnim trudnicama i njihovom odnosu s ubojicom. 

Kako neslužbeno doznajemo, sve djevojke dolaze iz socijalno ugroženih obitelji. Upitna je zato i budućnost njihove djece.

>> Zadar: Jednomjesečni pritvor ubojici taksista

>> Brat ubojice taksista ubio staricu i bacio je u bunar!

Gradonačelnik Benkovca upoznat je sa situacijom. U kratkom telefonskom razgovoru rekao je kako će učiniti sve što je u njegovoj moći kako bi pomogao maloljetnim trudnicama. 

O ovoj temi više možete pogledati u video prilogu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene