Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Brat ubojice taksista ubio staricu i bacio je u bunar!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ubojica 30-godišnjeg Igora Ćustića, Elvis Šopić, nije jedini zločinac u svojoj obitelji. Njegov stariji brat Jurica već se nalazi u zatvoru zbog ubojstva starije mještanke. Staricu ja, naime, ubio te ju potom bacio u bunar!

Mlađi Elvisov brat Denis ispičao nam je kako je ubojica taksista podizao kredite i trošio novac na izlaske i žene dok mu je obitelj gladovala.

Pročitajte i ovo Ilustracija U više država Trojica Hrvata prošvercala stotine kilograma droge po Europi, USKOK otkrio kako su to učinili Slika nije dostupna Drugi podstanar Uhićen osumnjičeni za ubojstvo građevinskog radnika u Rijeci

Elvis se bavio i preprodajom pušaka. Mlađi brat tvrdi kako je Elvis upravo ostao bez novca jer je sve potrošio.

Kako doznajemo, obitelj Šopić je iznimno siromašna. Uz to, oboje roditelja imaju mentalnih poteškoća.

Elvisova majka tvrdi kako je upravo njega smatrala boljim od Jurice, dok se otac odrekao obojice ubojica.

Podsjećamo, policija je sinoć oko 19 sati uhitila 21-godišnjeg Elvisa Šopića iz Raštevića kod Benkovca, te ga je nakon istrage osumnjičila da je pretprošle noći u Korlatu kod Benkovca vatrenim oružjem ubio taksista Igora Ćustića (30), rečeno je na današnjoj izvanrednoj konferenciji za novinare u Policijskoj upravi zadarskoj.

Ubojica Elvis Šopić, koji je priznao ubojstvo Igora Ćustića, priveden je u četvrtak navečer zadarskom Istražnom sucu. Kako je rečeno, osumnjičeni je nakon toga zapalio "BMW" s tijelom u automobilu nastojeći to prikazati kao prometnu nesreću. 

Ravnatelj policije Marijan Benko na izvanrednoj je konferenciji rekao da je počinitelj ubio taksista hicem iz skraćene puške koja izbacuje sačmu, ali da motiv još nije sa sigurnošću utvrđen.

Nakon toga je zapalio automobil, a daljnja će istraga odgovoriti kako je zapaljeno vozilo, rekao je Benko.

>> Taksist žrtva ubojice s govornom manom?

Policija je dojavu o zapaljenom automobilu u Korlatu dobila 21 minutu iza ponoći 30. siječnja. Nakon gašenja požara, policija je izrazila sumnju da je riječ o prometnoj nesreći jer je bilo tragova koji su upućivali da je počinjeno ubojstvo, izjavio je Benko. Obavljen je očevid i utvrđeno da je taksist ubijen hicem iz vatrenog oružja, a nakon toga da je automobil zapaljen.

Ubijeni Igor Ćustić bit će pokopan u petak u 15 sati u mjestu Murvica Neslužbeno doznajemo da je osumnjičeni priznao ubojstvo taksista i paljenje automobila.

Osumnjičeni počinitelj te je noći u Zadru zatražio vožnju taksijem. Taksi Igora Ćustića nije bio izabran, nego je bio na redu za pružanje usluge, rečeno je na današnjoj konferenciji za novinare. Ravnatelj policije je također istaknuo da počinitelj prije nije poznavao stradalog Ćustića.

U nazočnosti istražnog suca osumnjičeni je pokazao mjesto ubojstva i oružje kojim je ono počinjeno, a koje je bilo u blizini mjesta zločina. Kada je sjeo u taksi, osumnjičeni je skraćenu pušku držao ispod jakne.

Ravnatelj policije Marijan Benko čestitao je djelatnicima PU zadarske i ostalim sudionicima što su u vrlo kratkom roku razriješili to ubojstvo.

Na konferenciji za novinare rečeno je da su vještačenja u tijeku nakon čega bi se trebalo doznati kako je zapaljeno vozilo.

Osumnjičeni Šopić prijavljivan je bio zbog ilegalno posjedovanog oružja i zbog krivotvorenja. Sudionici konferencije odbili su odgovoriti s kojeg telefona im je dojavljeno o tom slučaju. Nisu odgovorili ni gdje je uhićen osumnjičenik, točnije, rekli su da nije bio u svojoj kući u Rašteviću, no neslužbeno se doznaje da je bio u susjedstvu.

Obrada ovog slučaja se nastavlja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene