Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Počinitelj nepoznat

Ukradeno 306 metara cijevi iz centra grada: "Sad će se sigurno odugovlačiti još par mjeseci"

Aktualno Galerija Krađa u Karlovcu - 1 Krađa u Karlovcu - 1 Foto: DNEVNIK.hr Damir Mandić, Karlovački gradonačelnik Damir Mandić, Karlovački gradonačelnik Foto: DNEVNIK.hr Krađa u Karlovcu - 2 Krađa u Karlovcu - 2 Foto: DNEVNIK.hr Krađa u Karlovcu - 3 Krađa u Karlovcu - 3 Foto: DNEVNIK.hr +1 Krađa u Karlovcu - 4 Galerija 1/6 >>
Nepoznati počinitelji ukrali čak 306 metara plastičnih cijevi s gradilišta u središtu Karlovca.

Drska krađa u Karlovcu. Nepoznati počinitelji posljednja su dva mjeseca s otvorenih gradilišta u središtu grada krali plastične cijevi.

Izvođač radova tako je ustanovio da su mu malo po malo odnijeli čak 306 metara. Središte Karlovca posljednjih je mjeseci veliko gradilište jer se u potpunosti obnavlja stara gradska jezgra, odnosno karlovačka Zvijezda. Istraga traje, a građani se nadaju kako krađa neće dodatno oduljiti radove.

Pročitajte i ovo Ilustracija Porečki 19-godišnjak Zanimljiv ulov policije: Kod mladića pronašli stotine krivotvorenih eura, a onda su mu pretražili kuću...

"Mislim da ne bi trebalo, izvođač je prijavio to, u konačnici mi imamo informacije koje imamo od policije, ali ne očekujem da to uspori radove", rekao je Damir Mandić, karlovački gradonačelnik.

"To je sad još samo jedan kotačić koji je vjerojatno stao pa će se na to nadovezivati sve drugo, tako da vjerojatno će to odugovlačiti još sigurno par mjeseci", poručila je Sanja.

Pročitajte i ovo Psi iz kampa Borovik Monstruozni čin Gnjusan zločin kod Đakova: "Dvije male duše koje su svakoga dočekivali mašući repom"

"Budući da većina novaca dolazi iz Europske unije, oni imaju svoje neke rokove tako da ipak mislim da će se to srediti u tim zadanim okvirima", dodao je Vlado.

 

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.
 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene