Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Istrage u tijeku

Bizarne krađe u dijelu Hrvatske: Za što su lopovima trebali jelena i crkveno zvono?

Aktualno Galerija Policija - 1 Policija - 1 Foto: Vijesti u 17 Policija - 2 Policija - 2 Foto: Vijesti u 17 Jelen lopatar Jelen lopatar Foto: Vijesti u 17 +0 Jeleni lopatari Galerija 1/4 >>
Policija je zabilježila dvije nesvakidašnje krađe.

Nesvakidašnja krađa zabilježena je u međimurskom selu Palovec. Lopov je ondje ukrao jelena lopatara iz nastambe za životinje, a svoj pothvat počeo je usred noći. Savinuo je žičanu ogradu i ušao u nastambu, nakon čega je usmrtio jelena i odnio ga.

Vlasnik je štetu procijenio na nekoliko stotina eura, a zbog teške krađe protiv lopova će biti podnesena kaznena prijava nadležnom Državnom odvjetništvu.

Pročitajte i ovo Kamion se zabio u kuću kod Vinkovaca Dvije osobe ozlijeđene Kamion sletio s ceste i uletio u dječju sobu: Policija objavila detalje teške nesreće

Bizarna krađa dogodila se i u Čakovcu. Iz dvorišta obiteljske kuće ukradeno je crkveno zvono vrijedno nekoliko tisuća eura. Riječ je o zvonu starom stotinjak godina, izrađenom od bronce i teškom oko 140 kilograma. Vlasnik je krađu prijavio policiji, a lopovu slijedi kaznena prijava.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene