Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Porečki 19-godišnjak

Zanimljiv ulov policije: Kod mladića pronašli stotine krivotvorenih eura, a onda su mu pretražili kuću...

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Policija je kod 19-godišnjaka u Poreču pronašla više od 300 komada krivotvorenih novčanica u apoenima od 100 eura.

Nekoliko stotina krivotvorenih novčanica u apoenima od 100 i 50 eura pronašla je porečka policija kod 19-godišnjaka iz okolice Poreča, koji je prijavljen zbog krivotvorenja novca.

Temeljem zaprimljene obavijesti carinske službe o detekciji sumnjive pošiljke, policijski službenici su u petak ujutro na području Poreča kontrolirali mladića koji je preuzeo pošiljku. Kod njega su pronašli 300 komada krivotvorenih novčanica u apoenima od 100 eura istog serijskog broja.

Pročitajte i ovo Ilustracija Podignuta optužnica Užas u Međimurju: Konobar natjerao maloljetnika da ga oralno zadovolji, sve je i snimio

U pretrazi osumnjičenikova doma i prostorija koja je uslijedila pronađeno još 100 komada novčanica od 50 eura, za koje se također sumnja da su krivotvorine.

Pročitajte i ovo Obuka ročnika I obvezni vojni rok Odabrana četiri centra za vojnu obuku: U godinu dana mogli bi osposobiti 15.000 ročnika

Protiv 19-godišnjaka podnijeta je kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu za kazneno djelo krivotvorenje novca, izvijestila je istarska policija.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene