Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zadržan u postaji

S 3,28 promila alkohola u krvi počinio seriju prekršaja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Osim vožnje u pijanom stanju i u suprotnom smjeru, vozač nije koristio sigurnosni pojas te kod sebe nije imao vozačku dozvolu ni osobnu iskaznicu.

Najmanje četiri prekršaja istodobno počinio je 31-godišnji vozač automobila kutinske registracije, kojega je policija u srijedu popodne zaustavila u kutinskoj Ulici Ljudevita Posavskog s gotovo 3,3 promila alkohola u krvi.

Pročitajte i ovo Gužve zbog radnih dozvola Organizacija rada Danima se stvaraju velike gužve: Spavaju pred policijom, a svi žele samo jedno Alkohol - 1 Žalio se Policija pješaku oduzela vozačku dozvolu jer je malo popio: "Nije vozio niti je izlazio iz automobila. Samo je pješačio"

Vozač je zaustavljen jer je u jednosmjernoj ulici vozio u suprotnom smjeru. No, policija je pritom utvrdila da nije koristio sigurnosni pojas, da je vozilom upravljao s 3,28 promila alkohola u krvi, te da kod sebe nije imao vozačku dozvolu ni osobnu iskaznicu.

Nakon uhićenja vozač je do otriježnjenja zadržan u posebnoj prostoriji policijske postaje, a kako je riječ o recidivistu, odnosno višestrukom počinitelju prometnih prekršaja, tijekom četvrtka će uz optužni prijedlog biti doveden na nadležni prekršajni sud. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene