Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prilika za hrvatske interese u EU

Ruža Tomašić dobila novu, za Hrvatsku vrlo važnu funkciju u Europskom parlamentu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatska zastupnica u Europskom parlamentu Ruža Tomašić postala je koordinatorica ECR grupe u Odboru za regionalni razvoj (REGI), objavljeno je u utorak iz njezina ureda.

Tomašić će biti glavna predstavnica treće po veličini grupacije u EP-u, u odboru koji se bavi za Hrvatsku važnim pitanjima – boljim korištenjem sredstava iz EU fondova, kvalitetnom decentralizacijom, kohezijskom politikom i očuvanjem lokalnih zajednica te njihovim ekonomskim napretkom.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna IPAK ULAZI U SABOR? Pauletić ne odustaje: "Ako je moje zakonsko pravo da mijenjam Tomašić u Saboru, to ću i učiniti" Slika nije dostupna Anonimna poruka Ruža Tomašić u buketu dobila prijetnju: "Najavljuju akciju protiv mene. Buket je u smeću, poruku čuvam"

Kako se navodi u priopćenju iz njezina ureda, Tomašić je naglasila da je nova funkcija prilika da u prioritete grupacije ugradi hrvatske interese.

"I sama živim u malom mjestu na otoku Korčuli i znam kakva je sudbina takvih sredina, posebice ako su još i prometno izolirane. Na moru nas turizam spašava, a u kontinentalnoj je Hrvatskoj stanje i gore. Ovo je velika prilika da kao glavna koordinatorica ECR-a ugradim hrvatski interes u prioritete cijele grupacije", rekla je Tomašić. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene