Nakon višemjesečnih prijetnji Riječanina jednom trgovačkom lancu da će zatrovati njihove proizvode, policija ga je napokon uhitila.


48-godišnji Riječanin mjesecima je ucjenjivao Plodine i tražio isplatu većih novčanih iznosa, izvijestila je policija na konferenciji za novinare. Prijetio je trovanjem hrane i ubojstvom čelnih ljudi tvrtke, a nakon četiri mjeseca istrage i uske suradnje s trgovačkim društvom - policija ga je uhitila.

Riječanin osumnjičen za utaju 570 tisuća kuna poreza od prodaje stanova

Vezani članci Joey Jordison Jedan od osnivača kultnog benda preminuo u 47. godini, obitelj i fanovi u šoku: "Sve nas je ostavio u dubokoj tuzi..." Hitna pomoć, ilustracija Dvije maloljetne osobe otrovale se ugljikovim monoksidom: Plin istjecao iz bojlera i širio se u spavaće sobe

'Prijetnja je bila da ukoliko se ne isupne njegovi zahtjevi za isplatu velike količine novca, a radi se dakle o par stotina tisuća eura, da će u protivnom zatrovati proizvode na više mjesta navedenog trgovačkog društva', rekao je Dražen Horvat, voditelj Službe organiziranog kriminaliteta PUPG.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook