Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bez većih intervencija

Rijeka: Nevrijeme nije uzrokovalo veće štete

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nevrijeme s kišom i jakim vjetrom, koje je jučer navečer zahvatilo riječko područje nije uzrokovalo veće štete ili intervencije komunalnih i drugih služba.

Po podacima iz primorsko-goranske Policijske uprave, nešto prije 20 sati došlo je do požara električnog stupa na Jelenju, koji je uskoro zatim ugašen, a to je područje neko vrijeme bilo bez električne energije.

Pročitajte i ovo Milijunska šteta u Novskoj, ilustracija - 6 saniraju se posljedice oluje Štete u Novskoj nadmašuju godišnje plaće mještana, a lokalna vlast ne zna ni hoće li država pomoći: "To je u roku pet sekundi sve potrgalo" Očaj nakon nevremena u Slavoniji, ilustracija - 1 Tuga i očaj Nevjerojatni problemi i šteta u Slavoniji nakon nevremena: "Ja nemam majstora, nemam čim platiti"

>> Evo što je nevrijeme napravilo u Rijeci za samo 10 minuta!

U naselju Pećine kiša je izbacila šaht iz ležišta, pa je u njega udarilo nekoliko automobila, naveli su iz policije. Iz Županijskog centra 112 potvrdili su da nije bilo većih intervencija, odnosno da je nevrijeme na području županije srušilo nekoliko stabala i da su neka područja kratko bila bez električne energije.

Prva veća kiša nakon duljeg razdoblja pala je na riječkom području jučer popodne, a obilna kiša i jak vjetar, osim nekoliko manjih intevencija dežurnih služba, nisu prouzročile veće štete i posljedice. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene