Obavijesti Video Pretražite Navigacija
PLENKOVIĆEVO PRESLAGIVANJE

Ministrica Tramišak o mogućoj smjeni: "Za to nema razloga..."

Aktualno Galerija Andrej Plenković Andrej Plenković Foto: Damir Krajač / CROPIX Rekonstrukcija Vlade: Ilustracija - 1 Rekonstrukcija Vlade: Ilustracija - 1 Foto: DNEVNIK.hr Rekonstrukcija Vlade: Ilustracija - 2 Rekonstrukcija Vlade: Ilustracija - 2 Foto: DNEVNIK.hr Rekonstrukcija Vlade: Ilustracija - 3 Rekonstrukcija Vlade: Ilustracija - 3 Foto: DNEVNIK.hr +0 Rekonstrukcija Vlade: Ilustracija - 4 Galerija 1/5 >>
Dnevnik Nove TV doznaje da bi rekonstrukcija Vlade mogla zahvatiti i ministricu Natašu Tramišak.

Dnevnik Nove TV doznaje da će rekonstrukcija Vlade premijera Andreja Plenkovića zahvatiti Natašu Tramišak, ministricu regionalnoga razvoja i fondova Europske unije. Iz Banskih dvora tu informaciju nisu potvrdili, ali ni opovrgnuli.

Pročitajte i ovo Nataša Tramišak ZBOG EFONDOVA "Razvlačit ćemo te po blatu" - Tramišak objavila da se ostvaruju prijetnje, oglasio se i novi ministar: "Situacija je malo napuhana" Slika nije dostupna BIT ĆE OSVJEŽENJA Hrebak: ''Naša uloga je da budemo vjetrić koji će tu i tamo usmjeravati brod kojim ova Vlada ide''

Informacije da ju premijer želi smijeniti komentirala je i ministrica.

"Do danas nije bilo govora o tome jer nema razloga za isto. Predsjednik Vlade i ja smo nedavno komunicirali oko pozitivnih rezultata rada u Ministarstvu. Ništa ne ukazuje na potrebu za smjenom", rekla je Tramišak za Dnevnik Nove TV.

Podsjetimo, nagađa se da će Plenković smijeniti ministra prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine Ivana Paladinu. Kao njegova nasljednica spominje se Mirjana Čagalj, potpredsjednica Hrvatske gospodarske komore za graditeljstvo i promet, koja je u ponedjeljak bila na razgovoru kod premijera.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene