Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Posjet Dubrovniku

Loša ocjena Dubrovnika - 'Konobar je bio agresivan!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Riječ je o jednoj od negativnih recenzija na TripAdvisoru.

Turistkinja koja je nedavno posjetila Dubrovnik na poznatoj stranici TripAdvisor podijelila je loše iskustvo koje je doživjela prilikom posjeta jednom ugostiteljskom objektu, piše Dubrovački dnevnik.

Pročitajte i ovo Privedena Albanka - 3 Česte nesreće Dnevnik Nove TV doznao zašto je područje na kojem se dogodila stravična tragedija - opasno: "To na tijelo ima efekt kao da je pod utjecajem alkohola" Stjepan i Katarina Đerek Ratac Užas na magistrali: U sudaru poginuli brat (21) i sestra maturantica, sugrađani se opraštaju - "Ovo je da srce pukne od tuge"

Naime, odlučila je popiti šalicu čaja za koju joj je rečeno da košta 22 kune. Kada je dobila račun na njemu je stajao duplo veći iznos - objašnjeno joj je da je cijena veća jer je naručila čaj s mlijekom.

E na ovom popisu NEMA Hrvatske

Požalila se konobaru koji ju je, tvrdi, prozvao lažljivicom i postao vrlo agresivan.

Napomenula je da je u drugom objektu čaj s mlijekom popila za 11 kuna.

Naravno, riječ je o tek jednoj od pregršt recenzija koje se tiču Dubrovnika, a mnogi iskazuju svoje oduševljenje popularnom turističkom destinacijom. Tako je i turistkinja koju su neugodno iznenadili konobar i cijena čaja napomenula da je bila očarana kulturom i ljudima.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene