Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ribočuvar ispričao

Nije ni znao kome je pomogao: 'Rekao je da se zove Sretko Kalinić'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U utorak prije podne tri su pucnja odjeknula na jezeru pored Rakitja, a ribočuvar uz stazu šumarka primjetio je kako uz krvavog muškarca čuči jedan mladić.

'Ranjen sam, trebam pomoć, zovem se Sretko Kalinić. U mene je pucao Miloš', mumljao je ranjeni muškarac koji uz sebe nije imao pištolj ni mobitel,  već krivotvorenu putovnicu, piše Jutarnji list. Ribočuvaru tada imena nisu ništa značila, a tek je kasnije doznao kome je pomogao. Pozvao je hitnu pomoć i policiju, a s još dvojicom muškaraca donio je Sretka do vozila Hitne pomoći.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Avion ili helikopter? Kalinića će u Srbiju prebaciti vladinim letom? Slika nije dostupna Nepravomoćno rješenje Županijski sud: Sretko Kalinić može biti izručen Srbiji

>> Srpska policija kod Bajakova uhitila Miloša Simovića

Ribočuvar za Jutarnji list je ispričao kako je Sretko bio dva put propucan, prvi mu je hitac prošao kroz prsa, a drugi je dobio u leđa. 'Kalinić je jedva pričao, a zbog hica koji mu je probio pluća bio je na rubu nesvijesti. Slabo sam ga razumio, pričao je nešto o Srbima i govorio ime neke akcije, nešto kao balkanske', ispričao je ribočuvar. Prisjetio se zatim da je Balkanski ratnik bilo ime DEA-ine akcije u kojoj je presječena narko ruta koja je uključivala balkan, a nakon koje su uslijedili obračuni u podzemlju.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene