Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Volonteri građanske inicijative 'U ime obitelji' susreli su se jučer s s papom Franjom tijekom opće audijencije, te mu darovali mu majicu Inicijative.


Volonteri su papu informirali o referendumu koji će se održati u nedjelju. Fotografiju možete pogledati OVDJE.

Vezani članci Slika nije dostupna Pusić: O neposrednom biranju zastupnika već se dugo razgovara Slika nije dostupna SDP-ovac Željku Markić usporedio s nacističkim zločincem, ne želi se ispričati

VIŠE O TEMI REFRENDUMA O BRAKU 

Volonteri Građanske inicijative 'U ime obitelji' susreli su se papom Franjom 27. studenoga tijekom opće audijencije, darovali su mu majicu Inicijative te su ga informirali o nastojanju da se u Hrvatskoj brak zaštiti kao zajednica žene i muškarca.

'Volonterka Marija nakon susreta rekla je kako im je drago da su Papi mogli darovati majicu 'U ime obitelji'. Papa je više puta ponavljao kako je 'dužnost javnih vlastiti štititi brak između muškarca i žene preko zakonskog priznanja, da bi osigurala i podupirala njegovu nezamjenjivu ulogu i doprinos zajedničkom dobru društva'. Za volontera Dominika bilo je to nezaboravno iskustvo. 'Posebno sam sretan da smo mogli doći do Pape i reći mu kako volontiramo za ovaj referendum. I sam je Papa više puta rekao 'biti svjestan objektivne razlike ne znači diskriminirati', piše u službenom priopćenju inicijative.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook