Broz se, između ostaloga, ispričala građanima što se političari ne bave njima, već čovjekom koji je mrtav 37 godina.


Povodom najave zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića da će uskoro predložiti preimenovanje Trga maršala Tita u Trg Republike Hrvatske, u utorak je na svome profilu na Facebooku reagirala Saša Broz, unuka predsjednika nekadašnje SFRJ.

Vezani članci Nakon smrti gradonačelnika Bandića Kozari Putevima zavladala je tuga Ovako su glasali Kozari Putevi i Kozari Bok, provjerite jesu li ostali vjerni pokojnom Bandiću i njegovoj nasljednici Predsjednik Zoran Milanović Zoran Milanović o skandalu u Srbiji: ''Draža Mihailović je bio jedna obična budala''

Broz je, između ostaloga, napisala kako bi njezin djed sam skinuo svoju ploču da vidi  "Rvacku" danas te se ispričala što se političari ne bave građanima koji su ih birali, već čovjekom koji je mrtav već 37 godina.

Hasanbegović: "Prijedlog o promjeni imena Titova trga doživljavam kao osobnu zadovoljštinu"

U priloženom videu iz Večernjih vijesti Nove TV pogledajte kako je svo ovo vrijeme do sada zagrebački gradonačelnik odgovarao na pitanja vezana za preimenovanje Trga Maršala Tita.

Podsjetimo, Bandić je u ponedjeljak kazao kako zna čitati znakove vremena u gradu i slušati puls ljudi pa u nastavku dodao:

"Ovaj trg zaslužuje da nosi najljepše i najvažnije ime trga u u Republici Hrvatskoj. Moj prijedlog Odboru za imenovanje naselja, ulica i trgova će biti na prvoj sjednici Skupštine da se trg ubuduće zove Trg Republike Hrvatske".