Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odgovorila Bandiću

Reagirala Saša Broz: Da mi djed vidi "Rvacku" danas, sam bi ploču s trga skinuo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Broz se, između ostaloga, ispričala građanima što se političari ne bave njima, već čovjekom koji je mrtav 37 godina.

Povodom najave zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića da će uskoro predložiti preimenovanje Trga maršala Tita u Trg Republike Hrvatske, u utorak je na svome profilu na Facebooku reagirala Saša Broz, unuka predsjednika nekadašnje SFRJ.

Pročitajte i ovo Milan Bandić, Zdravko Krajina, Denis Mohenski Posao s kućicama Bivši Bandićev vozač i Kralj Adventa ne idu u zatvor: Nagodili se s USKOK-om Slika nije dostupna Završena maratonska sjednica Izglasana promjena imena: "Ovim je Trg maršala Tita otišao u povijest"

Broz je, između ostaloga, napisala kako bi njezin djed sam skinuo svoju ploču da vidi  "Rvacku" danas te se ispričala što se političari ne bave građanima koji su ih birali, već čovjekom koji je mrtav već 37 godina.

Hasanbegović: "Prijedlog o promjeni imena Titova trga doživljavam kao osobnu zadovoljštinu"

U priloženom videu iz Večernjih vijesti Nove TV pogledajte kako je svo ovo vrijeme do sada zagrebački gradonačelnik odgovarao na pitanja vezana za preimenovanje Trga Maršala Tita.

Podsjetimo, Bandić je u ponedjeljak kazao kako zna čitati znakove vremena u gradu i slušati puls ljudi pa u nastavku dodao:

"Ovaj trg zaslužuje da nosi najljepše i najvažnije ime trga u u Republici Hrvatskoj. Moj prijedlog Odboru za imenovanje naselja, ulica i trgova će biti na prvoj sjednici Skupštine da se trg ubuduće zove Trg Republike Hrvatske".

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene