Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na sjednici

Zagrebački SDP ipak povukao zahtjev za raspisivanjem unutarstranačkih izbora

Aktualno Galerija SDP - 2 SDP - 2 Foto: Vijesti u 17 SDP - 1 SDP - 1 Foto: Vijesti u 17 Peđa Grbin - 2 Peđa Grbin - 2 Foto: Vijesti u 17 +0 Peđa Grbin - 1 Galerija 1/4 >>
Nakon što je zagrebački SDP zatražio raspisivanje unutarstranačkih izbora, na sjednici su zahtjev ipak povukli.

Predsjednik stranke Peđa Grbin umiruje situaciju i poručuje kako su u tijeku pripreme za parlamentarne izbore. No, koalicijskog partnera još uvijek nemaju, a podrška birača, prema posljednjem Crobarometru, manja je od 11 posto.

Pročitajte i ovo Djeca spašena iz žičare u Pakistanu - 3 Dramatična akcija VIDEO/FOTO Školarci satima visjeli iznad provalije, jedan se od straha onesvijestio: "Bio sam uvjeren da mi je ovo zadnji dan"

Bivši članovi vjeruju kako stranka ide u lošem smjeru.

"Trebaju li se provesti unutarstranački izbori ili ne, gradski odbor je odlučio da se oni neće provesti i podržao je kolegu Kolarića da nastavi voditi organizaciju", smiruje Grbin.

Njegov prethodnik Davor Bernardić, sadašnji član Socijaldemokrata kaže da mu je žao na što se svela njegova bivša stranka. "U gradu Zagrebu, koji je nažalost izbacio preko 70 posto svoga članstva, teško će na sljedećim izborima napraviti bilo kakav značajniji i vidljiviji rezultat i meni je zbog toga žao", ističe Bernardić.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.


Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene