Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tijekom rasprave u stranci

OSTOJIĆ ŽESTOKO PO KOLEGAMA IZ SDP-A 'Maknuo sam se... jer ne mogu vjerovati da ste takva bijeda'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U subotu je tijekom cijelog dana trajala rasprava u SDP-u oko skorašnjih stranačkih izbora te rezultata parlamentarnih izbora 2015. godine.

Rasprava je u SDP-u bila burna, a o svemu se u subotu navečer na Facebooku oglasio i bivši ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić.

Pročitajte i ovo Zvonimir Mršić, Zoran Milanović Greška Milanovićev bliski kolega: ''Je li sada svima jasno?'' Jura Stublić Sluša ga i HDZ Otkriveno koliko je SDP platio Juri Stubliću za korištenje hita Rijeke pravde

'Jedinu snagu koja se može oduprijeti onima koji donose mrak u našoj zemlji... SDP razbijaju pudlice koje se nikada nisu borile za socijaldemokraciju... nego samo za svoju gu**cu... Nisam član Glavnog odbora, ali ne mogu vas ni gledati ni slušati... Umjesto da shvatite da vam to što sad radite za kolaboracijsku vladu neće pomoći... provarit će vas kroz crijeva isto kao i cuprijanere....Maknuo sam se ...jer ne mogu vjerovati da ste takva bijeda...Možda vama ništa ne znači sto ja napišem...ali čut ćete ono što jeste zaslužili... Ne sada ...jer neću radit uslugu mračnjacima ....već istinskim SDP-ovcima....Sram vas bilo...niste ni salonski...već obični lešinari...', napiaso je Ranko Ostojić na Facebooku.

 

Jedinu snagu koja se može oduprijeti onima koji donose mrak u nasoj zemlji...SDP razbijaju pudlice koje se nikada nisu...

Posted by Ranko Ostojić on 23. siječnja 2016

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene