Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ne žele im ih predati

Radnici Jadrankamena nisu uspjeli zaplijeniti ključeve službenih vozila tvrtke

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sindikalisti Jadrankamena jutros su stigli u upravnu zgradu u Splitu s namjerom da zaplijene ključeve službenih vozila.

No nisu uspjeli, jer im nitko od zaposlenika koji su u to vrijeme bili u upravnoj zgradi nije dao ključeve, a u zgradi nije bilo ni predsjednika uprave u ostavci Vedrana Vilovića. Pojasnili su kako je štrajkaški odbor preuzeo poslovanje tvrtke te da se na Braču radi.

Pročitajte i ovo Željko Stipić, sindikat Preporod Željko Stipić Sindikat pokreće potpisivanje peticije o koeficijentima: "Ostalo je jako malo vremena kako bi se stvari u postavile kako treba" Radovan Fuchs i Sabina Tandara-Knezović, reporterka Dnevnika Nove TV - 2 Za Dnevnik Nove TV Hoće li učitelji u štrajk? Ministar odgovara: "Nadam se da nitko neće izaći na ulicu. Imamo trend rasta plaća, trebaju biti zadovoljni"

>> Nakon optužbi o pljuskanju direktor Jadrankamena dao ostavku

'Mi smo donijeli odluku da se taj automobil vrati na Brač i rekli smo da će svaki onaj kome bude trebao službeni automobil za obavljanje poslova Jadrankamena, da će ga isti i dobiti, i dali smo im rok, međutim gospoda to nisu izvršila. Evo, mi smo danas došli mirno po te ključeve međutim uvjerili ste se i sami da oni to ne žele predati', rekao je Tonči Drpić iz sindikata Jadrankamena.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene