Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Sindikalisti Jadrankamena jutros su stigli u upravnu zgradu u Splitu s namjerom da zaplijene ključeve službenih vozila.


No nisu uspjeli, jer im nitko od zaposlenika koji su u to vrijeme bili u upravnoj zgradi nije dao ključeve, a u zgradi nije bilo ni predsjednika uprave u ostavci Vedrana Vilovića. Pojasnili su kako je štrajkaški odbor preuzeo poslovanje tvrtke te da se na Braču radi.

Vezani članci Pregovori uoči rebalansa proračuna - 5 Zbog rebalansa proračuna upitne povišice, sindikati najavili odbijenicu: "Zašto bismo mi dali takav ustupak? Stalno ih dajemo" Problemi liječnika s neisplatom prekovremenih - 2 Pokrenuto mnoštvo tužbi, krenule i ovrhe: "Ti će se dugovi morati naplatiti iz limita bolnica. Sigurno je da će bolnički računi u blokadu"

>> Nakon optužbi o pljuskanju direktor Jadrankamena dao ostavku

'Mi smo donijeli odluku da se taj automobil vrati na Brač i rekli smo da će svaki onaj kome bude trebao službeni automobil za obavljanje poslova Jadrankamena, da će ga isti i dobiti, i dali smo im rok, međutim gospoda to nisu izvršila. Evo, mi smo danas došli mirno po te ključeve međutim uvjerili ste se i sami da oni to ne žele predati', rekao je Tonči Drpić iz sindikata Jadrankamena.