Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Akcija 'Šok'

Policija pustila sve privedene

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je policija jučer provela veliku akciju usmjerenu na poznatija imena koja se povezuju s podzemljem, u sklopu koje je privedeno nekoliko osoba, danas su pušteni Sebastijan, Roko i Zoran Rodić, a kasnije poslijepodne pušten je i Josip Antić Zefo.

U sklopu akcije obavljena je pretraga nekoliko stambenih objekata i druge imovine.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Akcija 'Damask' BiH: Svi optuženi za terorizam pušteni na slobodu! Slika nije dostupna Nogometni show PES 2014. turnir - virtualni nogomet UŽIVO samo na Dnevnik.hr-u!

Dugopripremana policijska akcija pod nazivom 'Šok', na meti koje su bili od ranije poznati pripadnici kriminalnog podzemlja, obavljena je na zagrebačkom području. 

>> Velika policijska akcija 'Šok' protiv pripadnika podzemlja

>> Nisam bjegunac, samo budale misle da sam nešto napravio

O imenima i broju sumnjivaca kojima se pretražuju kuće, stanovi i automobili policija jučer nije željela službeno govoriti, kao niti o kaznenim djelima koja se istražuju.

Policija je, navodno, pretražila i kuću Miljenka Žaje Krojfa, a prema neslužbenim informacijama, policija je intervenirala i domovima braće Rodić. Njihov je brat Vinko ubijen u veljači ove godine u kafiću 'Bugzy', a Lazar Rodić još odrađuje zatvorsku kaznu zbog ubojstva 'kralja kocke' Zlatka Bagarića 1998. godine.

Žaja Krojf, koji je 1998. u eksploziji bombe podmetnute pod njegov automobil teško stradao, bio je drugooptuženi u tzv. zločinačkoj organizaciji, a teretilo ga se za ubojstvo Nike Mioča 1991. No Krojfa policija nije našla jer je on u Bosni i Hercegovini.

'Ne znam zašto mi maltretiraju suprugu i zašto novinari pišu neistine kad nisam pobjegao, ne skrivam se, svaki dan me policija zaustavi i kontrolira kao svakog drugog građanina', izjavio je za Novu TV Žaja Krojf.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene