Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pusić komentirala odluku suda

'Čačiću treba dati mira da prebrodi teško stanje u kojem se našao'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednica HNS-a Vesna Pusić na novinarsko pitanje kako komentira odluku Vrhovnog suda po kojoj je Radimiru Čačiću potvrđena presuda Županijskog suda u Zagrebu rekla kako je s kolegijalne i prijateljske strane to apsolutno teško, te da mu treba dati mira i prostora da prebrodi teško stanje u kojem se našao.

Za današnjeg boravka u Bjelovaru komentirala je i slučaj navodnog prepisavanja doktorskog rada pod mentorstvom ministrice kulture Zlatar Violić.

>>
Doktorski rad pod mentorstvom ministrice Zlatar Violić plagijat?

Nina Obuljen, bivša državna tajnica tog ministarstva Sveučilištu u Zagrebu prijavila je Martinu Borovac Pečarević, načelnicu Sektora za europske poslove i medije, jer je uvjerena da je ona svojem doktorskom radu prepisala dijelove njezina magistarskog rada.

'Takvih prijava na zagrebačkom sveučilištu ima na stotine. To se stvari koje se događaju, za to postoje odgovarajuća tijela koja nakon konstatacije da se to doista i dogodilo naprave sve što treba napraviti. Za neke ljude, a tu spada ministrica Andrea Zlatar, se morate jako, jako potruditi da bi ih pokušali ocrniti', rekla je Pusić. (Hina)

Pročitajte i ovo Radimir Čačić demantirao da izlazi iz koalicije SVE SU DOGOVORILI I POTPISALI Radimir Čačić demantirao da Reformisti izlaze iz koalicije: "Očito da je panika ozbiljna" Krešendo: Jadranka Kosor, Vesna Pusić i Hrvoje Krešić KREŠENDO HRVOJA KREŠIĆA Pikanterije i političke izdaje: "Složila mi se slika da su ga imali u šaci, moj muž je zamalo pao u nesvijest"

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene