Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kriza Vlade

Pupovac: "Podržat ćemo onu politiku koja jamči stabilnost Vlade"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Saborski zastupnik Samostalne demokratske srpske stranke (SDSS) Milorad Pupovac izjavio je kako očekuje da će premijer Andrej Plenković učiniti sve da zadrži stabilnost Vlade i parlamentarne većine, te poručio da će politika kojom će se jamčiti stabilnost Vlade imati njihovu podršku.

Komentirajući potez premijera Andreja Plenkovića, Pupovac je rekao Hini da "premijer vodi računa o političkoj stabilnosti zemlje, kao i o stabilnosti Vlade".

Pročitajte i ovo Branka Bakšić Mitić, Koalicija Rijeke pravde Dogradonačelnica Gline Sukob među srpskim predstavnicima: SDSS prijeti Srbima koji neće glasati za njih? ''Imaju mogućnost to ispraviti'' Kampanja presica SDSS-a Pupovac odgovorio zašto je glasao za Turudića

"On je očito procijenio da je u interesu održavanja političke stabilnosti u zemlji i stabilnosti Vlade, kao pretpostavci za ostvarivanje njezinih programskih ciljeva, donijeti odluku kakvu je donio", istaknuo je Pupovac.

U SDSS-u očekuju da će Plenković učiniti sve da zadrži stabilnost Vlade i potrebne parlamentarne većine u Saboru, a na upit može li u tome računati i na njihove zastupnike Pupovac je poručio kako je njihov interes da se održi stabilnost Vlade.

Na pitanje znači li to da će i u slučaju "preslagivanja" parlamentarne većine Plenković imati njihovu podršku Pupovac je odgovorio: "Politika kojom će se jamčiti stabilnost Vlade imat će našu podršku".  (Hina)
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene