Obavijesti Video Pretražite Navigacija
o ''narikačama''

Puljak odgovorila Milanoviću: "Njegove izjave govore o njemu, a ne o nama". Ima poruku i za premijera

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
O novim napadima predsjednika Milanovića na nju i kolegicu Daliju Orešković u Saboru je govorila zastupnica stranke Pametno Marijana Puljak.

Rekla da je čula posljednje predsjednikove izjave i poručila da ih više neće komentirati.

Pročitajte i ovo Građani na biralištima Iznenađenje s Pantovčaka Kako je Milanoviću palo na pamet da izbori budu u srijedu, a ne u nedjelju? Zoran Milanović Dan za pamćenje Obrat na obrat! Sve što trebate znati o najluđem danu u hrvatskoj političkoj povijesti

"Zaista više ne bih komentirala i spuštala se na razinu na kojoj komentira predsjednik. Cijeli niz institucija je upetljan u ovu aferu, a i za kolegu Bauka imam nekoliko poruka", rekla je Puljak i pobrojila na što je sve s Dalijom Orešković upozoravala posljednjih dana.

"Pozvali smo ministra Butkovića da da ostavku, on je na neke prethodne afere kolega ministara reagirao da bi trebali podnijeti političku odgovornost. Upozorili smo na upletenost predsjednika Milanovića i dolazak u Klub vrijeme lockdowna jer očito jedna pravila vrijede za njega i političke elite, a druga za građane. Pod sumnju se stavlja i predsjednik zagrebačkog Županijskog suda. Tražimo da se sve to ispita i zato sudjelujemo u istražnom povjerenstvu", kaže Puljak.

"Neka kaže tajnici da pripremi dokumente"

Upitana tko treba podnijeti odgovornost, Puljak kaže da je i sam premijer Plenković rekao da mu nije ugodno što su mu se neki ministri našli u klubu.

"Neka to realizira na jedini pravi način i neka kaže tajnici da pripremi dokumente", poručila je.

Još se jednom osvrnula na Milanovićeve poruke rekavši kako se reakcija ne boje.

"Kako god njegove izjave tumačili, kao seksizam ili nešto, to govori više o njemu nego o nama", zaključila je Puljak.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene