Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Josipović u Sotinu:

'Pronalazak nestalih najvažnije moralno i političko pitanje'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pronalazak nestalih osoba iz Domovinskog rata najvažnije je moralno, etičko i političko pitanje, izjavio je prigodom posjeta masovne grobnice u Sotinu predsjednik Ivo Josipović.

Predsjednik Josipović je prigodom posjeta masovnoj grobnici u Sotinu naglasio kako se mora ustrajati na rješavanju pitanja pronalaska nestalih, kako bi se pronašla sudbina svih onih koji se još vode na popisu zatočenih i nestalih osoba iz Domovinskog rata. Dodao je kako i srbijanske vlasti znaju koliko je za Hrvatsku važno pitanje pronalaska nestalih osoba iz Domovinskog rata.

Pročitajte i ovo Predrag Matić Revitalizacija istoka Matić iz Vukovara poručio: "Ovako više ne može, Slavonija nije zadnja rupa na svirali" Slika nije dostupna Istraga se nastavlja U Sotinu otkriveni posmrtni ostaci Hrvata ubijenih 1991.

'Drago mi je da se sada pružila ruka. Moram reći da su službe nadležne za ratne zločine u Republici Srbiji dobro radile svoj posao', rekao je Josipović. 

Na popisu zatočenih i nestalih još je 25 Sotinjana. Predsjednik je obišao i mjesto masovne grobnice na Ovčari, te Memorijalno groblje žrtava Domovinskog rata. Također sudjeluje na svečanoj sjednici vukovarskoga Gradskog vijeća u povodu Dana grada.(HINA)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene