Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uskoro normalizacija

FOTO Prometni kaos u Zagrebu: Pao napon, tramvaji stajali, stvorile se gužve i kolone

Zastoj tramvaja u Branimirovoj - 1
Zastoj tramvaja u Branimirovoj - 1 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Zastoj tramvaja u Branimirovoj - 8 Zastoj tramvaja u Branimirovoj - 8 Foto: DNEVNIK.hr Zastoj tramvaja u Branimirovoj - 7 Zastoj tramvaja u Branimirovoj - 7 Foto: DNEVNIK.hr Zastoj tramvaja u Branimirovoj - 6 Zastoj tramvaja u Branimirovoj - 6 Foto: DNEVNIK.hr Zastoj tramvaja u Branimirovoj - 5 Zastoj tramvaja u Branimirovoj - 5 Foto: DNEVNIK.hr +3 Zastoj tramvaja u Branimirovoj - 4 Galerija 1/8 >>
U ponedjeljak je u Zagrebu pao napon tramvaja, stvorile su se gužve u Branimirovoj, oko Autobusnog kolodvora, u Šubićevoj... Iz ZET-a doznajemo o čemu se radi.

Velika gužva stvorila se u ponedjeljak oko 10 sati na raskrižju Branimirove i Držićeve ulice u Zagrebu. Tramvaji su ostali bez napona i stali. Stvorile su se gužve i kolone.

Pročitajte i ovo Tramvaj star 27 godina - 3 Zagrebom će ih voziti 11 FOTO Njemački polovni tramvaji stigli u Zagreb, nemaju ni klimu: "Naši radnici rade čuda s tim tramvajima" Tomislav Tomašević Projekt s Končarom Tomašević potpisao ugovor o isporuci novih tramvaja: "Neki operiraju cestama 48 godina"

Iz ZET-a doznajemo da je pad napona zaustavio linije 2, 5, 6, 7 i 8 te da je napon stigao nekoliko minuta poslije 10 sati, pa će se promet ubrzo normalizirati.

Tramvaji koji su trebali prometovati tim područjem za vrijeme zastoja preusmjeravani su, ovisno o linijama, na Vukovarsku ulicu i Glavni kolodvor, sve do svojih trasa.

Desetominutni pad napona prouzročio je prometni kaos u gradu, pa su građani pozvani na strpljenje.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene