Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Prometne nesreće na autocesti Zagreb-Karlovac, kolona 13 kilometara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog nekoliko prometnih nesreća na autocesti Zagreb-Karlovac, promet teće otežano u koloni dugoj oko 13 km u smjeru Karlovca. U tijeku je normalizacija prometa, pa se očekuje smanjenje kolone, izvijestio je HAK.

Na većini cesta prema moru promet je pojačan. Pred tunelima Mala Kapela i Sveti Rok nema čekanja. Također ni na naplatnoj postaji Lučko.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna VOZITE OPREZNO POČEO UDARNI VIKEND Nesreće usporavaju promet na autocestama Slika nije dostupna I do 25 kilometara VIDEO Prizori na hrvatskim cestama koji upućuju samo na jedno!

U Istri te duž Jadranske magistrale promet je pojačan tijekom cijeloga dana, pa su moguće gužve i zastoji na prilaznim cestama gradova i mjesta.

Zabrana prometovanja za teretna motorna vozila čija najveća dopuštena masa prelazi 7.5 tona, bit će danas od 12 do 23 sata i to na svim važnijim državnim cestama. Zabrana se primjenjuje i na dionicama autoceste A 1, između čvorova Ogulin-Brinje te Sveti Rok-Maslenica do 20 sati. Na ostalim autocestama i na Ličkoj magistrali (D 1) zabrana nema.

Zbog gustog prometa u Zračnoj luci Zadar do 16 sati dolazit će do prekida prometa na državnoj cesti D 502. Savjetujemo vozačima da koriste brzu cestu Zadar 2- Babindub.

Od 7 do 19 sati bit će prekinut promet zbog radova na dionici D 49 Pleternica-Batrina. Obilazak za teretna vozila je preko Starog Slatnika, a osobna obilaze cestom Bučje-Zagrađe.

Zbog radova otežano se prometuje na dionci: državna cesta D 3 i čvor Popovec na autocesti A 4 Zagreb-Goričan.

Za sav je promet, zbog radova, zatvorena državna cesta (D 309) Samobor-Sveta Nedelja. Obilazak je autocestom A 3, Bregana-Lipovac, između čvorova Bobovica ili Sveta Nedelja i dalje spojnom cestom preko Strmca.

Zbog radova je zatvorena ŽC Rakitje-Ježdovec. Obilazak iz smjera Ježdovca je Rakitska cesta-Svetonedeljska cesta-Samoborska cesta i obrnuto.

Zatvorena je državna cesta D 55 na dionici između Gradišta i raskrižja za Privlaku. Iz Županje se vozi obilazno preko Cerne županijskom cestom ŽC 4170 do Vinkovaca i obrnuto.

Zbog radova za sav je promet zatvorena državna cesta D 35 na dionici Novi Golubovec-Švaljkovec (preko Veternice). Obilazni pravci od Lepoglave prema Zaboku ili Konjščini: Novi Golubovec-Zlatar-Zlatar Bistrica-Hum Lug-Švaljkovec-Krapina ili Zabok i obrnuto.

Za sav promet zatvorena je državna cesta D 27 Karin-Benkovac, zbog radova. Vozi se obilazno: Obrovac-Karin-Smilčić-Biljane Gornje-Benkovac.

Zatvorena je dionica državne ceste D 33 Drniša-Pakovo Selo. Obilazak je županijskim cestama ŽC 6078 i ŽC 6246 Pakovo Selo-Kaočine-Drniš.

Zatvorena je državna cesta D 515 Našice - Đakovo na dionici između raskrižja s đakovačkom obilaznicom i Đakovačke Satnice. Obilazak je županijskim cestama prema postavljenoj signalizaciji.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene