Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zbog nekoliko prometnih nesreća na autocesti Zagreb-Karlovac, promet teće otežano u koloni dugoj oko 13 km u smjeru Karlovca. U tijeku je normalizacija prometa, pa se očekuje smanjenje kolone, izvijestio je HAK.


Na većini cesta prema moru promet je pojačan. Pred tunelima Mala Kapela i Sveti Rok nema čekanja. Također ni na naplatnoj postaji Lučko.

Vezani članci Slika nije dostupna POČEO UDARNI VIKEND Nesreće usporavaju promet na autocestama Slika nije dostupna VIDEO Prizori na hrvatskim cestama koji upućuju samo na jedno!

U Istri te duž Jadranske magistrale promet je pojačan tijekom cijeloga dana, pa su moguće gužve i zastoji na prilaznim cestama gradova i mjesta.

Zabrana prometovanja za teretna motorna vozila čija najveća dopuštena masa prelazi 7.5 tona, bit će danas od 12 do 23 sata i to na svim važnijim državnim cestama. Zabrana se primjenjuje i na dionicama autoceste A 1, između čvorova Ogulin-Brinje te Sveti Rok-Maslenica do 20 sati. Na ostalim autocestama i na Ličkoj magistrali (D 1) zabrana nema.

Zbog gustog prometa u Zračnoj luci Zadar do 16 sati dolazit će do prekida prometa na državnoj cesti D 502. Savjetujemo vozačima da koriste brzu cestu Zadar 2- Babindub.

Od 7 do 19 sati bit će prekinut promet zbog radova na dionici D 49 Pleternica-Batrina. Obilazak za teretna vozila je preko Starog Slatnika, a osobna obilaze cestom Bučje-Zagrađe.

Zbog radova otežano se prometuje na dionci: državna cesta D 3 i čvor Popovec na autocesti A 4 Zagreb-Goričan.

Za sav je promet, zbog radova, zatvorena državna cesta (D 309) Samobor-Sveta Nedelja. Obilazak je autocestom A 3, Bregana-Lipovac, između čvorova Bobovica ili Sveta Nedelja i dalje spojnom cestom preko Strmca.

Zbog radova je zatvorena ŽC Rakitje-Ježdovec. Obilazak iz smjera Ježdovca je Rakitska cesta-Svetonedeljska cesta-Samoborska cesta i obrnuto.

Zatvorena je državna cesta D 55 na dionici između Gradišta i raskrižja za Privlaku. Iz Županje se vozi obilazno preko Cerne županijskom cestom ŽC 4170 do Vinkovaca i obrnuto.

Zbog radova za sav je promet zatvorena državna cesta D 35 na dionici Novi Golubovec-Švaljkovec (preko Veternice). Obilazni pravci od Lepoglave prema Zaboku ili Konjščini: Novi Golubovec-Zlatar-Zlatar Bistrica-Hum Lug-Švaljkovec-Krapina ili Zabok i obrnuto.

Za sav promet zatvorena je državna cesta D 27 Karin-Benkovac, zbog radova. Vozi se obilazno: Obrovac-Karin-Smilčić-Biljane Gornje-Benkovac.

Zatvorena je dionica državne ceste D 33 Drniša-Pakovo Selo. Obilazak je županijskim cestama ŽC 6078 i ŽC 6246 Pakovo Selo-Kaočine-Drniš.

Zatvorena je državna cesta D 515 Našice - Đakovo na dionici između raskrižja s đakovačkom obilaznicom i Đakovačke Satnice. Obilazak je županijskim cestama prema postavljenoj signalizaciji.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju