Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Otežan promet

Na Lučkom kolona 17 kilometara, HAK savjetuje izlazak na Demerju!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Osim na Lučkom gdje se čeka u koloni dugoj 17 kilometara, promet je otežan i n azagrebačkoj te riječkoj obilaznici, kao i na istarskom ipsilonu te djelovima autoceste A1.

Zbog lakše prometne nezgode na 202. kilometru autoceste A1 kod čvora Udbina u smjeru Splita vozi se usporeno.

Pročitajte i ovo Ilustracija Blagdan Velike Gospe Pojačan promet na prilazima marijanskim svetištima: HAK upozorava vozače da prilagode brzinu Slika nije dostupna Gužve i na granicama VIDEO Kaos na cestama, kod Lučkog kilometarske kolone: "Od Autobusnog do naplatnih sat vremena, kolona je i na staroj cesti"

Čitavim putem autoceste A1 gust je promet u oba smjera, na NP Lučko, na izlazu s autoceste prema Zagrebu kolona je oko 17 km pa HAK savjetuje izlazak na naplati Demerje gdje se cestarina, osim karticama i ENC-om može platiti i gotovinom. Zbog gustog prometa vozi se usporeno i u smjeru Karlovca.

Prije čvora Zadar 1, u smjeru Splita prema naplatnoj postaji Zadar 1 kolona je oko 300 m.

Na autocesti A2 Zagreb- Macelj na naplati Trakošćan u smjeru Maclja kolona je oko 2 km, a na naplati Zaprešić u smjeru Zagreba oko 500m.

>> Gužve na granici: Građani BiH ne koriste zamjenske prijelaze

Na autocesti A7 GP Rupa- čvor Diračje, na naplati Rupa na izlazu kolona je 5 km, a na ulazu 3 km.

Zbog pojačanog prometa na graničnim prijelazima Kaštel i Plovanija, kolona koja se se proteže na Istarski ipsilon je 3 km.

Pojačan je promet i na riječkoj i zagrebačkoj obilaznici, autocesti na A3 Bregana- Lipovac u smjeru istoka, na otoku Krku, Krčkome mostu te Jadranskoj magistrali posebice na dionicama Novi Vinodolski- Senj, Split- Omiš- Makarska i Biograd na moru- Zadar.

Zbog bure na Jadranskoj magistrali (D8) između Bakra i Novog Vinodolskog zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina vozila), a od Novog Vinodolskoga do Svete Marije Magdalene zabrana je dodatno za dostavna i vozila sa natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina vozila).

Jak vjetar usporava promet i na autocestama A1 između čvora Sveti Rok i mosta Maslenice i na A6 Rijeka- Zagreb između Kikovice i tunela Tuhobića.

Zbog prosvjeda seljaka zatvorene su:
- na autocesti A3 Bregana-Lipovac: ulazak i izlazak na čvorovima Nova Gradiška, Lužani i Velika Kopanica (promet preusmjerava na čvorove Okučani i Slavonski Brod)
- D5 Virovitica- Terezino Polje u mjestu Lukač
- D7 u Velikoj Kopanici i Čemincu,
- D51 u Novoj Gradiški,
- D55 Županja-Orašje i
- županijska cesta ŽC4244 u Lužanima.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene