Partnerski projekt SPARA Hrvatska i Nove TV osvojio je Grand PRix Hrvatske udruge za odnose s javnošću (HUOJ).

Galerija


''Startaj Hrvatska'', partnerski projekt SPARA Hrvatska i Nove TV, osvojio je Grand PRix Hrvatske udruge za odnose s javnošću (HUOJ).

Jedinstvenost, važnost, snagu te na posljetku komunikacijsku izvrsnost prepoznao je i nagradio stručni žiri nagrade GrandPRix, a projekt je prijavljen i nagrađen u kategoriji društveno odgovorno poslovanje u kojoj su mu konkurirali projekti ''Komunikacijske aktivnosti za startup Rukoplastika'' i #prviput Zagrebačke banke.

Projekt ''Startaj Hrvatska'' je realiziran u izazovnoj 2020. te je osmišljen da promovira mlade hrvatske poduzetnike i startupove te potiče i osvještava društvo, demistificira činjenicu da svatko uz dobru ideju, trud i rad može ostvariti uspjeh te u fokus stavlja inovaciju i razvoj tržišta.

Zora i Goran Čipčić Imate dobru ideju ili proizvod? U tijeku su pripreme za drugu sezonu projekta Startaj Hrvatska

Osam hrvatskih poduzetnika sa svojih osam priča i osam vlastitih proizvoda stavilo je sve na kocku i dokazalo kako se i u vremenima krize može uspjeti. Njihova hrabrost, trud i dobra ideja, uz medijsku vidljivost i promociju Nove TV te osigurana mjesta na SPAR-ovima policama postali su dobitna kombinacija za ostvarivanje poduzetničkih snova.

Goran Čipčić Projekt "Startaj Hrvatska" za njega je bila avantura života koja ga je dovela do uspjeha, a ima i nove planove!

Upravo kvalitetnim komunikacijskim aktivnostima ideja poduzetništva, rad i napredak osmero malih poduzetnika i njihovih proizvoda, egzistirali su mjesecima u medijskom prostoru u trenucima kada je to bilo najpotrebnije za poticaj domaćeg poduzetništva i pozitivne gospodarstvene atmosfere u zemlji. Pozitivan utjecaj ovog projekta je vidljiv i danas, a nastavak projekta je prirodan slijed.

Grand PRix HUOJ-a je izraz priznanja za izvrsnost u osmišljavanju i provedbi projekata vezanih za strateške komunikacije i odnose s javnošću u tvrtkama, vladinim ustanovama, tijelima lokalne uprave i samouprave, udrugama, agencijama za odnose s javnošću. Nagrada se dodjeljuje od 2007.godine.

 

''Mi u Sparu vjerujemo da su poduzetnici pokretači našeg društva. Poduzetnici koji nude kvalitetan proizvod uvijek će naći svoje mjesto na tržištu, a mi im želimo na tome pomoći. Vjerujemo u cijelu jednu novu generaciju hrvatskih poduzetnika i zato što ih jako puno još ima za koje još ne znamo, odlučno pokrećemo drugu sezonu "Startaj Hrvatska''', kazao je Helmut Fenzl, predsjednik Uprave SPAR Hrvatska.

''Jako smo sretni i ponosni da su komunikacijski stručnjaci prepoznali snagu projekta Startaj Hrvatska. Nova TV već godinama prati start up scenu i mlade poduzetnike, trudimo se tomu doprinijeti, a ovaj je projekt zasigurno perjanica takvih nastojanja. Ono što smo htjeli napraviti jest uvest tu temu poduzetništva u svakodnevni život, na neki način demistificirati, potaknuti ljude da se i oni počnu baviti nekakvim poduzetničkim aktivnostima'', poručila je Ivona Devčić Ivičić, Voditeljica odjela korporativnih komunikacija Nove TV.