Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Startaj Hrvatska

Prepoznata jedinstvenost i važnost: Projekt Nove TV i SPARA osvojio prestižnu nagradu Grand PRix

Aktualno Galerija Kandidati emisije Startaj Hrvatska u utrci za HIT proizvod 2020 Kandidati emisije Startaj Hrvatska u utrci za HIT proizvod 2020 Foto: Nova TV Nagrada za projekt Startaj Hrvatska - 4 Nagrada za projekt Startaj Hrvatska - 4 Foto: DNEVNIK.hr Nagrada za projekt Startaj Hrvatska - 3 Nagrada za projekt Startaj Hrvatska - 3 Foto: DNEVNIK.hr Nagrada za projekt Startaj Hrvatska - 2 Nagrada za projekt Startaj Hrvatska - 2 Foto: DNEVNIK.hr +0 Nagrada za projekt Startaj Hrvatska - 1 Galerija 1/5 >>
Partnerski projekt SPARA Hrvatska i Nove TV osvojio je Grand PRix Hrvatske udruge za odnose s javnošću (HUOJ).

''Startaj Hrvatska'', partnerski projekt SPARA Hrvatska i Nove TV, osvojio je Grand PRix Hrvatske udruge za odnose s javnošću (HUOJ).

Jedinstvenost, važnost, snagu te na posljetku komunikacijsku izvrsnost prepoznao je i nagradio stručni žiri nagrade GrandPRix, a projekt je prijavljen i nagrađen u kategoriji društveno odgovorno poslovanje u kojoj su mu konkurirali projekti ''Komunikacijske aktivnosti za startup Rukoplastika'' i #prviput Zagrebačke banke.

Projekt ''Startaj Hrvatska'' je realiziran u izazovnoj 2020. te je osmišljen da promovira mlade hrvatske poduzetnike i startupove te potiče i osvještava društvo, demistificira činjenicu da svatko uz dobru ideju, trud i rad može ostvariti uspjeh te u fokus stavlja inovaciju i razvoj tržišta.

Pročitajte i ovo Zora i Goran Čipčić Donosimo detalje Imate dobru ideju ili proizvod? U tijeku su pripreme za drugu sezonu projekta Startaj Hrvatska

Osam hrvatskih poduzetnika sa svojih osam priča i osam vlastitih proizvoda stavilo je sve na kocku i dokazalo kako se i u vremenima krize može uspjeti. Njihova hrabrost, trud i dobra ideja, uz medijsku vidljivost i promociju Nove TV te osigurana mjesta na SPAR-ovima policama postali su dobitna kombinacija za ostvarivanje poduzetničkih snova.

Pročitajte i ovo Goran Čipčić Uvijek je bio uporan Projekt "Startaj Hrvatska" za njega je bila avantura života koja ga je dovela do uspjeha, a ima i nove planove!

Upravo kvalitetnim komunikacijskim aktivnostima ideja poduzetništva, rad i napredak osmero malih poduzetnika i njihovih proizvoda, egzistirali su mjesecima u medijskom prostoru u trenucima kada je to bilo najpotrebnije za poticaj domaćeg poduzetništva i pozitivne gospodarstvene atmosfere u zemlji. Pozitivan utjecaj ovog projekta je vidljiv i danas, a nastavak projekta je prirodan slijed.

Grand PRix HUOJ-a je izraz priznanja za izvrsnost u osmišljavanju i provedbi projekata vezanih za strateške komunikacije i odnose s javnošću u tvrtkama, vladinim ustanovama, tijelima lokalne uprave i samouprave, udrugama, agencijama za odnose s javnošću. Nagrada se dodjeljuje od 2007.godine.

 

''Mi u Sparu vjerujemo da su poduzetnici pokretači našeg društva. Poduzetnici koji nude kvalitetan proizvod uvijek će naći svoje mjesto na tržištu, a mi im želimo na tome pomoći. Vjerujemo u cijelu jednu novu generaciju hrvatskih poduzetnika i zato što ih jako puno još ima za koje još ne znamo, odlučno pokrećemo drugu sezonu "Startaj Hrvatska''', kazao je Helmut Fenzl, predsjednik Uprave SPAR Hrvatska.

''Jako smo sretni i ponosni da su komunikacijski stručnjaci prepoznali snagu projekta Startaj Hrvatska. Nova TV već godinama prati start up scenu i mlade poduzetnike, trudimo se tomu doprinijeti, a ovaj je projekt zasigurno perjanica takvih nastojanja. Ono što smo htjeli napraviti jest uvest tu temu poduzetništva u svakodnevni život, na neki način demistificirati, potaknuti ljude da se i oni počnu baviti nekakvim poduzetničkim aktivnostima'', poručila je Ivona Devčić Ivičić, Voditeljica odjela korporativnih komunikacija Nove TV.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene